2777
2789

از اون شب هر چی میگفت هر چی میداد محلش نمیدادم امروز با گل و کادو اومد گفت تو بارداری حساس شدی من که کاریت ندارم چرا اینقدر خودتو اذیت میکنی کلی قربون صدقه رفت آشتی کردم دیگه خواستم این تاپیکم بمونه اینجا چون هر چی ناراحتی و دلخوری دارم میزارم یه بار از خوبیاش‌ نزاشتم 

قبلا هم گل و کادو برات خریده ؟ چون شوهر من خیلی خوبه همه کار میکنه ولی هیچوقت برام گل و کادو خودش نخریده که سوپرایزم کنه میخوام ببینم حامله بشم تاثیری داره روش 😂😁

تو مثل یه خواب خوب فانتزی 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قبلا هم گل و کادو برات خریده ؟ چون شوهر من خیلی خوبه همه کار میکنه ولی هیچوقت برام گل و کادو خودش نخ ...

اره خیلی وقتا میخره‌ تو این بارداریم هیچ واکنشی نداشت برا همین ناراحت بودم صبح ازمایش دادم بعد از ظهر رفته جوابشو گرفته بعد کادو اینا خریده 

اره خیلی وقتا میخره‌ تو این بارداریم هیچ واکنشی نداشت برا همین ناراحت بودم صبح ازمایش دادم بعد از ظه ...

😐😐😐😐

فکر کنم تا شما زایمان کنی بیچاره پیر میشه

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
😐😐😐😐فکر کنم تا شما زایمان کنی بیچاره پیر میشه

اره به خدا خیلی گیر میدم کارم فقط گریس میرم خونه مادرم اونجام هر کی هر چی میگن  ناراحت میشم ولی به خدا دست خودم نیس انگار غم عالم رو دلمه فقط میخوام گریه کنم 

اره به خدا خیلی گیر میدم کارم فقط گریس میرم خونه مادرم اونجام هر کی هر چی میگن ناراحت میشم ولی به خ ...

هم خودت اذیت میکنی هم اطرافیان 

الان زمان لذت بردن از زندگیه نه ناراحتی و دلخوری 

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
هم خودت اذیت میکنی هم اطرافیان الان زمان لذت بردن از زندگیه نه ناراحتی و دلخوری

اخه نمیتونم دست خودم نیس قبلیم آدم عصبی بودم ولی الان ۱۰۰ برابر شده ولی بازم خودمو باید کنترل کنم

اخه نمیتونم دست خودم نیس قبلیم آدم عصبی بودم ولی الان ۱۰۰ برابر شده ولی بازم خودمو باید کنترل کنم

حیفه واقعا ممکنه یک بار دیگه خدا همچین هدیه ای نصیبتون نکنه پی نهایت استفاده بکن 

نمی‌دونم چقدر معتقد هستی ولی قرآن خیلی می‌تونه تو آرامش شما و جنین کمک کننده باشه

حیفه واقعا ممکنه یک بار دیگه خدا همچین هدیه ای نصیبتون نکنه پی نهایت استفاده بکن نمی‌دونم چقدر معتقد ...

اره گلم به سختی باردار شدم باید تمام لحضه هاشو لذت ببرم 

برا بارداری اولم همیشه نماز و قرآن میخوندم خیلی آرامش داشتم ولی تو ایم یکی نخوندم همش امروز فردا میکنم