2777
2789
عنوان

روزی ک خونه رو برای همیشه ترک کردیم

181 بازدید | 19 پست

وسایل خودمو بچه‌ام رو کامل جمع کردم منتظر اسنپ بودم بیاد دیگه بریم

ب پسرم گفتم دلت برای خونمون تنگ نمیشه

هیچ حرف نزد فقط سریع سرشو برد زیر پتو 

پتو رو از روش بلند کردم دیدم چشماش پر از اشکه 

اون لحظه رو یادم میاد میخوام بمیرم 

چرا؟؟

خوشبختانه‌با‌اون‌یکی‌کاربر‌قهوه‌فروش‌هیچ‌نسبتی‌ندارم🤗     جواب‌ابلهان‌خاموشیست؛اگه‌جوابتو‌ندادم‌‌فاز‌شاخ‌بودن‌نگیر!😉پرنیانم؛دختر‌ساروی🌱خانوم‌دکتر‌آینده‌هستم🥹لطفا‌برای‌خواسته‌قلبیم‌یه‌صلوات‌بفرستید🍓آریایی‌ام😉

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حالا این چ سوال کصشری بود از بچه کردی

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد. 
میخوام جدا بشم

چه غم انگیر..

دلم گرفت

خوشبختانه‌با‌اون‌یکی‌کاربر‌قهوه‌فروش‌هیچ‌نسبتی‌ندارم🤗     جواب‌ابلهان‌خاموشیست؛اگه‌جوابتو‌ندادم‌‌فاز‌شاخ‌بودن‌نگیر!😉پرنیانم؛دختر‌ساروی🌱خانوم‌دکتر‌آینده‌هستم🥹لطفا‌برای‌خواسته‌قلبیم‌یه‌صلوات‌بفرستید🍓آریایی‌ام😉

ببخشید یه سوال بیربط منتظر اسنپ بودی بعد بچه مگه حاضر نبود کجا سرسو کرد زیر پتو؟!🤔

من کاربر خربوریدان نیستم فقط ایشون رو دوست دارم کارآگاهان سایت لطفاً ایشون رو اذیت نفرمایییید باتشکر،🥰
از سوالت خندم گرفت

خب آخه سوال شد برام،😐منتظر اسنپ بوده بچه هم حاضر بعد خب آدم تصور می‌کنه دم در وایستاده دارن خونه رو نگاه میکنند به بچه میگه دلت تنگ نمیش برا خونه سرشو کرده زیر پتو!! خب برام جور درنیومد با تصورم،🙄

من کاربر خربوریدان نیستم فقط ایشون رو دوست دارم کارآگاهان سایت لطفاً ایشون رو اذیت نفرمایییید باتشکر،🥰