2777
2789
عنوان

از این دختر چه وایبی میگیرین📸📸

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 41 پست
قبلا که همش تاپیک عکس میزدم تو به این پایه ای نمیومدی حالا چرااا😭😂

اکانت نداشتم عشقم😂😭😭

انقد دوس دارم سر سفره با غذا بازی کنم بعد ازم بپرسن چی شده؟بگم هیچی و برم تو اتاقم ولی نمیشه لامصب همیشه گشنمه  کاربری دست دونفره:)
قبلا که همش تاپیک عکس میزدم تو به این پایه ای نمیومدی حالا چرااا😭😂

خواننده خاموش بودم

انقد دوس دارم سر سفره با غذا بازی کنم بعد ازم بپرسن چی شده؟بگم هیچی و برم تو اتاقم ولی نمیشه لامصب همیشه گشنمه  کاربری دست دونفره:)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اه حیففف😂😭

یادمه یه سری هم باورشون نمیشد تویی میگفتن فیک یادته یه کاربر تنجرین هم بود عکس میذاشت اخر فیک دراومد؟

خیلی خوش میگذشت بخدا😂همشم میرفت پربازدید حالا خودم که دیگه نمیذارم ولی باز از اون تاپیکا زدی یا دید ...

حتما خوشگلم💋💋

یادمه یه سری هم باورشون نمیشد تویی میگفتن فیک یادته یه کاربر تنجرین هم بود عکس میذاشت اخر فیک دراومد ...

نه بابا منو نمیگفتن فیک شونصدتا عکس گذاشتم فقط یکی میگفت اون دوستت که میگی شبیه هاندس خودتی

واییی بعد قضیه اون دیگه همه ترسیدن متفرق شدن😂

نه بابا منو نمیگفتن فیک شونصدتا عکس گذاشتم فقط یکی میگفت اون دوستت که میگی شبیه هاندس خودتیواییی بعد ...

منظورم این بود باوزشون نمیشد  اینهمه خوشگل باشی😂😭بعد دیگه اونقد عکسای مختلف بود باورشون شد

منظورم این بود باوزشون نمیشد اینهمه خوشگل باشی😂😭بعد دیگه اونقد عکسای مختلف بود باورشون شد

نه من معمولی بودم انقد خانوم خوشگلا میومدن عکس میذاشتن دیگه به چشم نمیومد😂🫴

دیگه اکثرشون عکس نمیذارن به جاش چهره های جدید میبینم همش

نه من معمولی بودم انقد خانوم خوشگلا میومدن عکس میذاشتن دیگه به چشم نمیومد😂🫴دیگه اکثرشون عکس نمیذار ...

اکثرا نیستن که اون دوران خیلی خوب بود الان خیلی بد شده

اکثرا نیستن که اون دوران خیلی خوب بود الان خیلی بد شده

دیگه اون که فیک دراومد برکت از تاپیکا رفت چقد اندام فیکشو تو همههه تاپیکا تو چشم ما میکرد هرتاپیکی باز میکردم داشت عکس میذاشت😂بعد اونم باز چندنفر دیگه فیک بلاگرا دراومدن