2777
2789
سلام بله بپرس

ممنون که اومدین 

من پشت کنکوریم و به اصرار خانواده میخوام پیام نورم ثبت نام کنم چند تا سوال دارم

اول اینکه اگه بگم دارم میخونم برا کنکور بهم مرخصی تحصیلی میدن یا نه 

دوم این که اگه موافقت نکردن (دانشگاه یه حالتی داره که عمومی ها کلا مجازیه ) درسای تخصصی رو میتونم درخواست بدم مجازی بردارم؟ 

اگه بدون اطلاع کلاسا رو غیبت کنم چی میشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ممنون که اومدین من پشت کنکوریم و به اصرار خانواده میخوام پیام نورم ثبت نام کنم چند تا سوال دارماول ا ...

خواهش میکنم عزیزم

در مورد سوال اولتون خودم تا حالا مرخصی تحصیلی نگرفتم ولی تا جایی که میدونم میدونید یه ترم و مرخصی بگیرید و حتما قبول هم میکنن ولی نمیدونم از همون ترم اول بشه مرخصی گرفت یا نه

ولی در مورد سوال دوم پیام نور کلا اینجوریه که میتونی کلاساش رو شرکت نکنی و اصلا به کسی هم خبر ندی چون حضور در کلاس ها اختیاریه ولی حتما باید امتحانای ترم رو شرکت کنید که واسه شما از بیست نمره محاسبه میشه ولی برا کسی که کلاس ها رو شرکت کرده استاد نمره میانترم بهش میده ار ۸نمره و ۱۲ نمره هم برای پایانترمه 

واینکه پیام نور به جز درسای عمومی برای درس های دیگه کلاس مجازی نداره

خواهش میکنم عزیزمدر مورد سوال اولتون خودم تا حالا مرخصی تحصیلی نگرفتم ولی تا جایی که میدونم میدونید ...

مرسی مهربون

دانشگاه تو کانالش زده از ترم اول مرخصی میده.

میدونی من کلا درسخونم میخواممرخصی بگیرم که خیالم راحت باشه اگرم موافقت نشد همه رو مجازی بردارم که سر کلاس حاضری بزنم و امتحانای ترمو نرم که حذف بشه کلا که اگر قبول نشدم کنکور این درسا رو از اول بخونم حالا اگه اینکارو بخونم اخراجم نمیکنن؟

و اینکه درخواست مرخصی و دلیلشو خیلی باید کتابی بنویسم یا عادی هم بنویسم اوکیه؟

بهتون گفتم که کلاساش اختیاریه

شما حضور نزنید امتحان پایانترم هم ندید بعد نمره ۲۵صدم تو کارنامتون درج میشه 

ولی از لحاظ اخراج شدن نمیدونم چون تجربش رک نداشتم ولی تنها چیزی که من وتو شک میندازه برای اخراج شدن اینه که معدل زیر ۱۲ مشروط میشید و اگر همشون و ندید نمیدونم این مشروطی روتون تاثیر بزاره یا نه

ولی اگه دانشگاهت زده که از ترم اول مرخصی میشه پس حتما قبول میکنن

ولی به نظرم قبل از اینکه ثبت نام کنید برید از همون دانشگاه بپرسید که شرایط مرخصی و ایناش چجوریه

میشه بپرسم چه رشته ای میخواید برید و کدوم شهر؟

خب چرا کلا نمیزارید سال بعد بدون کنکر برید پیام نور یا اینکه ترم اول خیلی کم درس بر دارید که واستون سنگین نباشه 

به نظر من احتیاج به مرخصی هم نیست شما ثبت نام کنید فقط پایانترم برید امتحانشو بدید چون پیام نور امتحاناش تستیه و با خوندن جزوه و نمونه سوالای سالای قبل راحت میتونید نمره خوبی بگیرید

بهتون گفتم که کلاساش اختیاریهشما حضور نزنید امتحان پایانترم هم ندید بعد نمره ۲۵صدم تو کارنامتون درج ...

خب اول گفتم قصه از این قراره که مجبورم چون خانواده تحت فشارم گذاشتن و به آینده کنکورم امید ندارن ولی خودم تلاشم اینه قبول شم

اگه ظرفیت باشه حسابداری اراک نباشه زبان که مهر تغییر رشته میدم

امتحانا پایان ترم هم میخوام ترمیم معدل کنم خرداد تداخل میگیره نمیتونم برم..توی سوالات متداول سایتش زده اگه امتحانا رو نیای درس حذف میشه به صورت خودکار..کلا نیای مشروط میشی و ترم بعد مجبوری اینارو از اول بخونی و اگه سه ترم مشروط شی اخراج میکنن

خب اول گفتم قصه از این قراره که مجبورم چون خانواده تحت فشارم گذاشتن و به آینده کنکورم امید ندارن ولی ...

خب پس اگه تو سایت زده که دیگه همونه پس نگران نباش کلاس هاش هم که همونجور که گفتم اختیاریه مهم نیست بری یا نری

عزیزم به حسابداری علاقه داری ؟!

حسابداری خیلی خوبه ها ،ولی در موردش تحقیق کردی که با مدرک پیام‌نورش میتونی چیزی بشی یا نه؟!

خب پس اگه تو سایت زده که دیگه همونه پس نگران نباش کلاس هاش هم که همونجور که گفتم اختیاریه مهم نیست ب ...

تو سایت راجع به چند تا درس حرف زده عینا نگفته اگه همشو نیای اینجوری میشه..حالا کلاساش به درک عمومیا که مجازیه بقیشم میرم اما باید بپرسم چون واقعا شرایطشو ندارم برم سر جلسه امتحانا..

از اقواممون هستن که تو همون دانشگاه حسابداری میخونن هم زمان با دانشگاه سر کارم میرفتن

داییم حسابداری همون دانشگاه رو خوند و ادامه داد همکلاسیش رفت تو بانک خودشم الان مدیر عامل یه شرکته تو تهران

ولی چشمم آب نمیخوره حسابداری ظرفیت داشته باشه اصن

تو سایت راجع به چند تا درس حرف زده عینا نگفته اگه همشو نیای اینجوری میشه..حالا کلاساش به درک عمومیا ...

من اون زمانی که میخواستم انتخاب رشته کنم زیاد تحقیق کردم منم یه جورایی حسابداری و اینا میخواستم برم ولی با حرفایی که شنیدم نظرم عوض شد میگفتن که مثلا ظرفیتش خیلی کمه یا با مدرک پیام نور جایی استخدام نمیشی یا مثلا پارتی و اینا میخواد منم که نه پارتی ای نه چیزی واسه همین پشیمون شدم آخرش رفتم حقوق البته الان خیلی راضیم از رشتم و موقعیتاش🥲

ولی شما از اونجایی که میگید در اطرافتون هست که مدیر و اینا باشن پس خوبه شاید همینا واستون یه موقعیتی تو بانکو اینا جور کردن یا راهنماییتون کردن🌷

من اون زمانی که میخواستم انتخاب رشته کنم زیاد تحقیق کردم منم یه جورایی حسابداری و اینا میخواستم برم ...

خداروشکر که پشیمون نیستی

ممنون از وقتی که گذاشتی عزیز دل