2777
2789

یادمه ۸/۹ سال پیش الان ۲۵ سالمه 

رفته بودیم بانه تقریبا اندازه ی ۱۵ میلیون خب اون زمان زیاد بود جارو برقیو سرخ کن و تلویزیون و کلی چیز میز خریدیم بعد تو راه برگشت به خونمون دیر وقت هم رسیدیم گفتم بابا میشه کباب بگیری برای شام بهم گفت تو خجالت نمی‌کشی چنین چیزی به من میگی با چ رویی چنین چیزی بهم میگی بچه ها انقد ناراحت شدم 🥲که تو ذهنم مونده 

یا .یادمه برای اولین بار که خواست برام گوشی بخره توی مغازه گوشی فروشی به بابام گفتم بابا این باتریش بزرگه باعث شده در پشتی موبایل بسته نشه گفت درستش میکنم خودم بذار بریم تو ماشین ..بعد تو ماشین ،خواست درستش کنه دید بسته نمیشه محکم سیلی زد تو گوشم بعد دوباره رفت موبایل فروشی مَرده معذرت خواهی کرد گفت باتری اشتباه دادم 🥲

کلی خاطرات تلخ اینجوری دارم که از ذهنم پاک نمیشه 

همیشه خواست اعتماد به نفسمو از بین ببره 

وقتیم خونس اصلا باهاش حرف نمی‌زنم همیشه میرم تو اتاقم

دعا کنید زود تری شوهر کنم 

خدایا مرسی ♥️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بابای منم خودش مشکل داشت ، سر ما بچه ها خالی میکرد ، من همیشه با خودم میگفتم هیچوقت نمی بخشمش ،الان که ازدواج کردم و بچه دارم و شرایط زندگیم خیلی بهتر از زمان بچگیمه ، یکم بابامو درک میکنم ، کارش درست نبود ، ولی خب روانی بود دیگه

اتفاقا اگر شوهر خوب نصیبت بشه

بهشت دو عالم رو سیر می‌کنی

خانواده خوب

بچه های خوب.

اکثر پدر و مادرهای قدیمی، خاطرات سمی زیادی بر روح و روان بچه ها گذاشتن.

جالبه خودشون فراموش کردن

توقع هم دارن بچه ها هم فراموش کرده باشند.

بابای منم خودش مشکل داشت ، سر ما بچه ها خالی میکرد ، من همیشه با خودم میگفتم هیچوقت نمی بخشمش ،الان ...

همین که ازدواج کردیو الان سر خونه زندگیتی خیلی خوبه

من چی 

هر وقت نگاش میکنم حالم بد میشه ازش که باعث شده اعتماد به نفس نداشته باشم

خدایا مرسی ♥️
اتفاقا اگر شوهر خوب نصیبت بشهبهشت دو عالم رو سیر می‌کنیخانواده خوببچه های خوب.اکثر پدر و مادرهای قدی ...

اره من دونه به دونه تک تک لحاظتش تو ذهنم ثبت شده 

مثل یه فیلم میاد جلوی چشامو می‌ره 

خدایا مرسی ♥️
همین که ازدواج کردیو الان سر خونه زندگیتی خیلی خوبهمن چی هر وقت نگاش میکنم حالم بد میشه ازش که باعث ...

منم اعتماد به نفس نداشتم و بعد از ازدواجم همیشه توسری خور بودم ، الان دارم رو خودم کار میکنم که یکم بهتر شدم ، زندگی الانم بیشتر از بچگیم رفاه داره ، منظورم این بود که اون زمان پدرم مشکلات مالی داشت و سر ما بچه ها و مامانم خالی میکرد ،  ولی الان شوهرم دهن بین و بچه ننه هست و از این نظر مشکل دارم