2777
2789
عنوان

سریال قهوه پدری میبینین ☕️🍫

105 بازدید | 18 پست

سه قسمتشو دیدم ولی خیلیا میگن خوب نیست زیاد نظر شما چیه؟؟؟

بنظر خودم قشنگه 

خدایا بی نهایت شکرت خیلی دوست دارم بهترین هارو برامون رقم بزن خودت بساز 💓❤️❤️❤️❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من خوشم اومد ازش

هرچند نقش و بازیگرها تکراری هستند ولی من دوستش دارم

تا قسمت ۸ دیدم

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌

بامزس من میبینم

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     
من خوشم اومد ازشهرچند نقش و بازیگرها تکراری هستند ولی من دوستش دارمتا قسمت ۸ دیدم

میگن واسه اینکه هر قسمت میدونم قراره ری اکشن بازیگرا چی باشه واسه همون یه سریا میگن زیاد هیجانی نیست

خدایا بی نهایت شکرت خیلی دوست دارم بهترین هارو برامون رقم بزن خودت بساز 💓❤️❤️❤️❤️

میگن واسه اینکه هر قسمت میدونم قراره ری اکشن بازیگرا چی باشه واسه همون یه سریا میگن زیاد هیجانی نیست

به هر حال فیلم ایرانیه و نباید توقع هیجانات فیلم هندی 🤣 داشت

ولی من از کارهای مهران مدیری خوشم میاد 

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌
به هر حال فیلم ایرانیه و نباید توقع هیجانات فیلم هندی 🤣 داشتولی من از کارهای مهران مدیری خوشم میاد

منم همینطور همشونو دنبال میکنم و خودش خیلی قشنگ کارگردانی و بازی میکنه 

آبکی و بدرد نخور. اتلاف وقت

مهران مدیری بعد از مرد دوهزارچهره باید فیلمو و سریالو میبوسید میذاشت کنار.

دیگه وقتشه بجای سریال ساختن به فکر سریال نساختن باشه

عامو یقنلی خمره باف ،کوچیکتونم   خواهران عزیز  لدفاً درخواست ندید اسکرین میگیرم میرفستم واسه خانم ناظم 5 شتکتونو پتک کنه  اومدم تا دورهم یه کم به ریش کائنات و حومه بخندیمخواهش خواهش سیاس ی ش نکنید تا بمونم براتون  
آبکی و بدرد نخور. اتلاف وقتمهران مدیری بعد از مرد دوهزارچهره باید فیلمو و سریالو میبوسید میذاشت کنار ...

فیلماش قشنگه که چرا اینطوری میگی؟

فیلماش قشنگه که چرا اینطوری میگی؟

اتفاقا فیلمهایی که خودش کارگردانش بوده از سریالهاش ضعیفتره

عامو یقنلی خمره باف ،کوچیکتونم   خواهران عزیز  لدفاً درخواست ندید اسکرین میگیرم میرفستم واسه خانم ناظم 5 شتکتونو پتک کنه  اومدم تا دورهم یه کم به ریش کائنات و حومه بخندیمخواهش خواهش سیاس ی ش نکنید تا بمونم براتون  
اتفاقا فیلمهایی که خودش کارگردانش بوده از سریالهاش ضعیفتره

نمیدونم هرکی یه نظری داره ولی واقعاامشب حوصلم سررفته و میخام قهوه پدری ببینم