2777
2789

محبتاش واقعا خوبه سرمو میزار رو بازوش سریع می بوسه دستمو تو هوا میگیره میبوسه انگشتشو میزنه به لپم انگشت می بوسه 😑😑😂

و این اعتقادی ک داره میگ مردا باید کار کنن تا هر چی زنشون میخواد در اختیارشون بزارن تا خوشحال بشن یه مرد از خوشحالی زنش انرژی ادامه دادن میگیره انقد ذوق میکنم اینو میگه

اینکه به گذر زمان خیلی اهمیت میده همش فکر می‌کنه وای به فلان سن برسم دیگه پیرم خیلی سعی میکنم این تفکر و عوض کنم 

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زود ناراحت میشه اینش بده 

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ ۱۴مهر ۴۰۳ بیخیال غصه هام شدم میسپارم به خدایی که همیشه بعدکلی سختی بهم داده ولی بهترینشو داده الآنم بعد از سالها انتظار برای خونه خریدنم دیگه بیخیال شدم میسپارم به خدا می‌دونم بهترین خونه رو میخرم و سال دیگه همین موقع اینجا ثبت میکنم ....خدایا شکرت ⁦♥️⁩

همه چیش خوبه، مهربونه، جنتلمنه، ارامشمه‌

فقط بعضی وقتا زیادی حرصم میده‌ از قصد

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     

بدی هاش خیلی زیاده.

اینکه هر چی نیاز داشتم تهیه نمی‌کرد.

اینکه همش منت زن های کارمند رو سرم میذاشت.

اینکه همش میگفت اونی که زنش کارمند نباشه پیشرفت نمیکنه.

تو کارای خونه کمک نمیکنه.

همه کارای خونه و بچه ها رو وظیفه من می‌دونه.

هیچی محبت نمیکنه.

خوبی هاش هم خب پدر خوبی برای بچه هام هست.

امکان ندارد تو خونه چیزی خراب بمونه، زود درستش می‌کنه.

از نظر فنی خیلی قوی هست همه کار ازش بر میاد.

برای یخچال از شیر مرغ تا جون آدمیزاد تهیه می‌کنه همیشه یخچالمون پره.

اخلاق خوبش:احساسات شو بروز میده اهل محبت کلامی خوش قلب بلند پرواز اهل برنامه ریزی مالی برای آینده اس خوش خنده اس و خوش مشرب باذوق یعنی با یه حالت بگم سلااام ذوق می‌کنه اخلاق بدش:شلخته اس،یکم بی نظم،شکمو فقط برنج غذا می‌دونه بی پولی خیلی بهم اش می‌ریزه مریض میشه هم غر زیاد میزنه

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگرانᰔᩚ