2777
2789
عنوان

دلم داره ضعف میرع

| مشاهده متن کامل بحث + 98 بازدید | 19 پست
بشین قشنگ با مادرت صحبت کن بگو الان دیگه کسی خونه نشین نیست که از آسمون براش بیفته پایین بلندشو شما ...

بیچاره داشت برا خودش کار میگشت بابام گرفت لیوانارو شکوندی  مامانم و زدش  بمیرم براش😭

به مامانت بگو از خونه بکندش بیرون‌..بعد برید کمیته امداد زیر پوشش..ماهانه بهتون ی مبلغی میده..مراکز ...

اتفاقا مامانم گفت بیا برو از زندگیم بیرون تو نباشی خیریه و کمیته امداد کمک می‌کنه نمی‌رفت بیشعور آخه کثافت خیلی پر روعه خونه مال اون نیست اصلا برای پدر بزرگمه (پدر مامانم)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بیچاره داشت برا خودش کار میگشت بابام گرفت لیوانارو شکوندی مامانم و زدش بمیرم براش😭

متأسفم عزیزم 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
نه عزیزم خواستم درد و دل کنم من گدایی نمیکنم 💔 جلوی نفسمو میگیرم ولی پول نمی‌گیرم 🙏❤️‍🩹مرسی از مه ...

ميدونم هدفت درد دل بود

منم اصلا قصدم توهين نبود ب خدا🩷

دوستان، ميشه لطفاً براي آرامش روح مامانم يه صلوات بفرستين...❤️