2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرثانیه بش فک میکنم زودتربرم پیش همسرم!

خدا رحمتشون کنه و صبر آرامش و تعادل فکری تون چون شما تنعا نیستین نعمت های زیبا هم دارین بنام فرزند وآینده شون باید فشنگ زیبا کنید نه غم هاشون زیادتر و سردرگمی هاشون بیشتر بشه ، ما پرودگار زیبایی داریم که حاکم کل زمین هست و از حکمت ها یرودگار زیبا هم خبر ندارن آدمی ها 

تعریف میکنی

از پشت بام افتادم روی زمین اون موقع ک میفتم سیاهی چشمام رفت فقد سفید شد وقتی روی زمین افتادم خیلی وحشتناک بود جون از بدنم رفت میشنیدم مامانم وبقیه جیغ میزدن ولی دیگ نمی توستم جواب بدم 

خدا رحمتشون کنه و صبر آرامش و تعادل فکری تون چون شما تنعا نیستین نعمت های زیبا هم دارین بنام فرزند و ...

پروردگار زیباتون چطور دلش اومد بچم فقط یه سالو۱۰ماهش بود که باباشو ازش گرف چطور دلش اومد یه جوون۲۳ساله رو ببره زیرخاک به منواین بچه فکرکرد اصلن؟پروردگار زیباتون یه جوری عذابم داد یه جوری منو زمین زدکه تابمیرم بلندنمیشم هعی بیفایدس!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
راه رهایی ازین ترس چیه

خوش اخلاقی با همه

خوش برخوردی 

بقیه رو ناراحت نکردن

آزارت به مورچه هم نرسیدن

کار مردم رو راه انداختن

پر توقع نبودن

مال حرام نخوردن

چشم به ناموس مردم نداشتن

و دل کندن از دنیا

کلا مردمداری باعث میشه ترس از مرگ کم بشه

و لحظات سخت هنگام مرگ به لحظات بهتر تبدیل بشن