2777
2789
عنوان

خانم همسایه ی بارم دعوت نکرد

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 25 پست
میگم دو بار کلا تو عمرم ی همسایه اومد خونم کلا رفت و امد چی خوبی

همون دوبارم ک اینجوری شده خوبه؟ 

عبرت بگیر

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اصلا سنش هم بهت نمیخوره ک من ۹ ساله ازدواج کردم ، با اینکه مرتب بیرون میرم اما همسایه هامونو نمیشناس ...

منم ،ما  تو یه اپارتمان دوازده واحدی شش ماهه ساکن شدیم هیچ کیو نمیشناسم ببینم بیرون ،اما شوهرم با همه دوسته🤣🤣🤣

همون دوبارم ک اینجوری شده خوبه؟ عبرت بگیر

جور خاصی نشده من میگم چرا پس دعوت نگرفت ازم.چون دوبار خونم اومد بعدم اشنا دور خانواده همسرمه

یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم  کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون  

مگه چه اشکالی داره دختراش باشن شما بری خونش؟ 

ولش کن حوصله داری بارداری از کسی پذیرایی کنی... والا من فاصله سنیم با دختر دایی هام و دخترخاله هام اینقدره .. بهشون میگم خاله. 

جور خاصی نشده من میگم چرا پس دعوت نگرفت ازم.چون دوبار خونم اومد بعدم اشنا دور خانواده همسرمه

چون اصرار کردی اومده لابد... شاید دوست نداره رفت و آمد کنه. همون بیرون دیدیش سلام و علیک کن. 

۳ حالت داره 

۱.خودش خوشش نمیاد بری

۲.اجازه نداره

۳.شاید روش نمیشه بری اونجا شرایط خونه یا پذیرایی نداره یا کثیفه 

اما بااون حرفی ک گفتی زده شکلاتا مال قبرستونه حس میکنم بهت حسادت میکنه و خوشش نمیاد توبری

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
منم ،ما تو یه اپارتمان دوازده واحدی شش ماهه ساکن شدیم هیچ کیو نمیشناسم ببینم بیرون ،اما شوهرم با هم ...

من ۸ ساله تو ساختمونم ۴ طبقه ۴ واحدی هستم 

قسم بخورم صورت زن طبقه دومیو از نزدبک ندیدم باورت میشه اصلا ندیدم انقدر زود از کنار هم رد میشیم اصلا در اپارتمان وا میکنیم ببینم کسی دیگ وا کرده میبندیم اون بره بیرون یا تو بعد ما میریم 

هیچگونه رفتو امد و احوال پرسی حتی نداریم و من بشدت راصی