2777
2789
عنوان

پسرم نمیخواد منو ببینه

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 23 پست
چجوری مغزشو شست وشو میدن که تونسته منو فراموش کنه همیشه وقتی بهش میگفتم مامان دوست دارم اونم میگفت م ...

خب عشقم از تو پیشش بد گفتند 

مثلان گفتندمامانت تورو دوست نداره داره جدا میشع ببخشید این حرفا رو میزنم ولی ذات این جور آدما رو خب میشناسم مثلان میگن مامانت فلان و بیصار بعد هم اگ بچه خودش ذات داشت باشه میاد سمت مادر غصه نخور عزیز دلم بخدا توکل کن 

(راز آرامش در زندگی دوچیز است🤞امروز را با خدا قدم بزن🚶‍♀️☝فردا را ب او بسپار👍

نه اصلا این جوری نیست او بچه دلش پاکهیادش میدن عزیزمبذار تورو ببینه همه چی فراموشش میشهچقد دلم سوختچ ...

😭😭😭😭😭

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بعد هم عشقم بچه ات رو ترسوندن مطمئن باشه مثلان بهش گفتند اگ پشت تلفن با مامانت حرف بزنی دیگ نمیذارم خونه عمه بری میخان با  روح و روان تو بازی کنند انشالله خیر خشی نبیننداین جور آدما 😭😭😭

مادری حق داری عزیزم خب حتمان ک جاش خبع دلش برات تنگ نمیشه بعد خانواده شوهرت مغزش رو شستشو میدن ک دلش ...

امروز به من میگه مادربزرگ من قشنگه تو قشنگ نیستی..لباسای خوشگل داره .تو چرا لباساتو نبردی گفتم پدرت اجازه نداد لباسا وگوشیمو بیارم پسرم

امروز به من میگه مادربزرگ من قشنگه تو قشنگ نیستی..لباسای خوشگل داره .تو چرا لباساتو نبردی گفتم پدرت ...

انقد دلم گرفت از حرفاش یه لحظه ازش بدم اومد

بعد هم عشقم بچه ات رو ترسوندن مطمئن باشه مثلان بهش گفتند اگ پشت تلفن با مامانت حرف بزنی دیگ نمیذارم ...

بچم مثل پدرش بددهن شده تو خانواده اونا فحش دادن عادته امروز وسط حرفاش به من گفت کس خل گفتم آدم با مامانش اینطوری حرف نمیزنه میگه از بابام یاد گرفتم خیلی دلم شکست

امروز به من میگه مادربزرگ من قشنگه تو قشنگ نیستی..لباسای خوشگل داره .تو چرا لباساتو نبردی گفتم پدرت ...

خب عشقم تابلو دیگ مادرشوهرت مخ بچه رو شسته انشالله ک تاوان پس بدند

بچم مثل پدرش بددهن شده تو خانواده اونا فحش دادن عادته امروز وسط حرفاش به من گفت کس خل گفتم آدم با ما ...

میفهمم عزیزم توکلت بخدا باشه اگ بازم راهی هست برگردی ب خاطر بچه ات برگرد ببین شوهرت راضی میشه برین مشاوره 

نمیدونم هرچقدم یاد بدن بچه اگه دلش تنگ بشه میگه وقتی هم خونه خودمون بودیم همیشه دوست داشت بره خونه م ...

بچه های منم همینن اینقدر بهشون ازادی میده ک وقتی میگم برید خونه فلانی سر از پا نمیشناسن 

عیب نداره گلم تحمل کن اگه واقعا میبینی خوش میگذره بهش چیزی نگو چون همه ما خوشحادی بچه هامونو میخوایم حتی اگه از طرف مقابل بیزار باشیم 

به نظرم خودت برو دم در زنگ بزن پسرت بیاد بیرون ببینش و بعد اگه خواست باهات بیاد بیارش اگه نخواست ک هیچی 

دل مادر و پدر به بچه گرمه دل بچه برگ😏از قدیم گفتن اینو