2777
2789
عنوان

پسرم نمیخواد منو ببینه

236 بازدید | 23 پست

پسرم ۵سالشه الان ۱۶روزه ندیدمش دارم جدا میشم پسرم پیش مادربزرگشه... هربار بهش زنگ میزنم میگم دلم برات تنگ شده بیا ببینمت میگه من اینجا بهم خوش میگذره توام اونجا نمیام پیشت .امروزم زنگ زدم گفتم دلم برات تنگ شده چرا نمیای پیشم چرا انقد بی معرفت شدی میگه تو نمیزاری من برم کوچه بازی کنم نمیزاری تنها برم خونه طبقه بالا خونه پسر عمم بخاطر همین نمیام.بچه ست نمیدونه که من بخاطر خودش میگم کسی بهش آسیب نرسونه...الانم به من میگه همش هی زنگ میزنی انگار ناراحته براش زنگ میزنم میگه من نمیام تو بیا منو ببین برو..منم نمیخوام برم در خونه مادرشوهرم اینا وخودمو کوچیک کنم شما جای من بودین چه تصمیمی میگرفتین .باخودم میگم پسرم که بود ونبود من براش فرق نمیکنه وبدون من خوشحاله دیگه نه بهش زنگ بزنم نه ببینمش

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگر واقعا  میخوای جدا بشی و قصد داری بعد طلاق بچه رو بدی به پدرش و نمیخوای خودت بزرگش کنی بذار عادت کنه به شرایط جدید اینجوری کمتر اذیت میشه

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟

مادری حق داری عزیزم خب حتمان ک جاش خبع دلش برات تنگ نمیشه بعد خانواده شوهرت مغزش رو شستشو میدن ک دلش برای تو تنگ نشه خودتو مشغول کاری بکن ک کمتر دلتنگ بشی دلش ک تنگ بشع خودش بهت زنگ میزنه یا ب باباش میگه بیارتش پیشت ببینیش

(راز آرامش در زندگی دوچیز است🤞امروز را با خدا قدم بزن🚶‍♀️☝فردا را ب او بسپار👍

به خودم میگم چطور پسرم به این راحتی تونسته منو فراموش کنه وحتی نمیخواد منو ببینه.همه میگن بچه ست نمی ...

مگه میشه بچه مادرشو دوس نداشته باشه ، اون الان ازاده بچه س دیگه جو گرفته ، بذار چند روز بگذره جای خالیتو حس میکنه

🤍🌱
مادری حق داری عزیزم خب حتمان ک جاش خبع دلش برات تنگ نمیشه بعد خانواده شوهرت مغزش رو شستشو میدن ک دلش ...

چجوری مغزشو شست وشو میدن که تونسته منو فراموش کنه همیشه وقتی بهش میگفتم مامان دوست دارم اونم میگفت منم خیلی دوست دوست دارم ولی امروز وقتی این جمله رو بهش گفتم ساکت موند وهیچی نگفت

نه اصلا این جوری نیست او بچه دلش پاکه

یادش میدن عزیزم

بذار تورو ببینه همه چی فراموشش میشه

چقد دلم سوخت

چون خودم بچه طلاقم

چند سال پیش هم بخاطر اختلاف با شوهرم دخترمو ۴ روز گذاشتم و رفتم. نمیذاشتن باهاش حرف بزنم فک میکردم دوسم نداره .انگار تو جهنم بودم

طاقت نیاوردم رفتم آوردمش وقتی منو دید تا دو ساعت فقط گریه میکرد مادرت بمیره😔😔😔 بعد دو روز هم شوهرم اومد دنبالم

خیلی سخته

به نظرت بهش یاد میدن ؟ اگر آره که اون بچه تقصیری نداره

نمیدونم هرچقدم یاد بدن بچه اگه دلش تنگ بشه میگه وقتی هم خونه خودمون بودیم همیشه دوست داشت بره خونه مادربزرگش چون اونجا آزاد تر بود انقد اومدن وبردنش تا بچم بهشون عادت کرده

من بیشتر از این نگران شدم که اینقد بچه رو آزاد‌میگذارن

میگن بچه نباید با دوسال بزرگتر از خودش بازی کنه چه رسد بذاره بره طبقه بالا

کاش شرایطش رو داشته باشی بیاد پیش خودت 

{در نهایت همه تنهاییم...}            لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هایی که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن ممنونم.

یه دوری تو تاپیک هات زدم خصوصا داستان زندگیت خدا مادرتو نگهداره ولی چه ظلمی کرده 

مردطلاقی توجامعه مرد سالار اصلا به درد ازدواج نمیخوره بیشترشون خودخواه و به درد نخورن چون زنا اینجا تا کارد روی استخونشون نرسه طلاق نمیگیرن اونم  واسه دختر که قبلا ازدواج نداشته 

حالام طلاق نگیری بهتره چون مادرت دوباره ممکنه از این اش ها برات بپزه اینم ممکنه بره یه دختر دیگه رو بدبخت کنه

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟