2777
2789

چه مارکی خوبه گلد خوبه ؟میگن پودی بهتر از قرصه 

برای شفا من یه 🌹حمد🌹میخونید لطفا 🥺😭💔🙏                    حذف تاپیک

بعد چه مدت معلوم میشه باهاش جوش زدم یا نه .؟ بعد اینکه بعد اینکه دیدم جوش زدم  قطع کنم چند وقت بعد جوشام خوب میشه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نمیدونم 

من قرصش رو میخورم جوش نزدم

پودرش بهتره اگه بتونی بخوری من دوست ندارم

#اَلّلهُمَّـ‌عَجِّل‌لِوَلیِّڪَ‌الـ؋ـَرَج...💚️              و مـن چـقدر خـوشبخـتم کـه خـداایی همـچو تـو دااارم یااا رب ♥                          

من برند مای ویتامینز استفاده کردم البته همرا با قرص هیالورونیک اسید

یه کوچولوووو پوستو شفاف میکنه و پر

البته خیلی کم ها

من برند مای ویتامینز استفاده کردم البته همرا با قرص هیالورونیک اسیدیه کوچولوووو پوستو شفاف میکنه و پ ...

چقدر پر میشه در حدی که معلوم باشه ؟ نمیدونم اینروزا دارم جدا میشم ریسک کنم بگیرم بخورم میترسم جوش بزنم بدتر میمون شم  از طرفی میگم بلکه شانس بهم رو کنه صورتم تپل کنه اما نمیدونم چیگار کنم واقعا 

من برند مای ویتامینز استفاده کردم البته همرا با قرص هیالورونیک اسیدیه کوچولوووو پوستو شفاف میکنه و پ ...

اوف این گرونه من نهایت  میتونستم گلد بگیرم اونم یه بار فقط تست کنم ببینم پر میکنه صورتم باعث جوش میشه نمیشه نمیدونم حالا گلدم اثر داره یا نه 

هیالورینگ چه مارکی میخوری این زیاد نخور گهگداری بخور 

چقدر پر میشه در حدی که معلوم باشه ؟ نمیدونم اینروزا دارم جدا میشم ریسک کنم بگیرم بخورم میترسم جوش بز ...

نه

من فقط بهم میگفتن پوستت شفاف شده در همین حده 

پر شدنش به چشم نمیاد

الان زورم میاد پول بدم براش وگرنه باز میخریدم

اوف این گرونه من نهایت میتونستم گلد بگیرم اونم یه بار فقط تست کنم ببینم پر میکنه صورتم باعث جوش میش ...

گلد ایرانیه؟اگه ایرانیه به نظرم نگیر

گلد ایرانیه؟اگه ایرانیه به نظرم نگیر

اره ایرانیه نه پشیجون شدم سرچ کردم  کلا نه برا برند خیلیا باهاش جوش زدن میدارم بعدا اگه جدا شدم خونه بابام امتحان میکنم ببینم صوزتم شاید اگزماش خکب کنه شایدم پر کنه باز امتحان میکنم ....