2777
2789

من هنوز یک ساله ازدواج کردم یه دختر ۳ ماهه هم دارم 

خانوما با مادرشوهرم تو یک خونه اییم اوایل فقط خودش بود راحت بودم الان دخترش با من لج کرده از عمد با بچه هاش با ما ساکن شدن چون فعلا شوهرش زندانه 

ماجرامون از اینجا شروع میشه که خیلی دخالتتتت میکننن تو زندگی مشترکمون یعنی اگه به شوهرم بگن زنتو طلاق بده باید بدون چون و چرا طلاقم بده 😐😐😐😐

از بس دخالت میکنن دعوامون شد بدجور یعنی هیچ احترامی نموند بینمون 

شوهرم گفت ماشینمو میفروشم برات خونه جدا میگیرم 

مادرش جلو چشمم میگه طلاقش بذه خودم برات زن میگیرم شوهرمم گفت شرمنده تکلیف بچم چی میشه هیچکی برای بچم مادر نمیشه 

الان همش حرف میزنه به شوهرم منو کتک زدن و کلی فش دادن هم خودش هم دخترش 

الان یک هفته هست تو اتاقمم بیرون نمیرم گفتن برو خونه پدرت نرفتم چون میدونم شوهرمو نسبت بهم دلسرد میکنن 

الان یه ماشین داریم که هیچکی نمیخرتش هیچ مشکلی نداره هاا ولی کسی نگرفتش تروخدا دعام کنید مستقل بشم از اینااا🥺🥺🥺❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یکساله ازدواج کردی یه دختر سه ماهه داری؟

به چه چیزی دقت کردی من متوجه نشدم اصن😂😂

اسی همه جا تبلیغ فروشش رو بذار نشد بعد یکماه بسپارش به نمایشگاه ماشین 

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
همه جا تبلیغشه

پشت ماشینتون پرینت برای فروش شماره فلان رو بزن 

به فامیل خودتونم بگو ماشین شوهرمو گذاشتیم برای فروش شاید کسی خواستش

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1