2777
2789
عنوان

با خانوادم قطع ارتباط کردم

113 بازدید | 7 پست

حدودا سه هفته پیش مادرم رفتن کربلا 

دو خواهر مجرد دارم که بخاطر اینکه اونا تنها نباشن خونه مادرم موندم از همون روز اول یکی از خواهرا رفتی اتاق در رو قفل کرد 

هیچ حرفی یا چیزی 

خیلی بهم برخورد پیش خودم گفتم شاید خودش ناراحتی شخصی داره  روز بعد بهش گفتی چرا حرف نمیزنی گفتی هیچی 

دیگه بعدش که مادرم برگشت رفتم خونه خودم 

یکی دو باری رفتم خونشون در حد نیم ساعت 

خواهر دیگم و مادرم چند بار گفتن چرا نمیای 

قضیه رو بهشون گفتم

نظر شما چیه 

شما باشین چکار میکنیذ 

خواهرت با تو مشکل داره به بقیه چ ربطی داره ک قطع ارتباط میکنی اتفاقا پروتر میشه برو اونجا بگو بخند بخور خونه باباته مگ خونه اونه فقط؟ خودش کم کم ادم میشه

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اون دوس پسر داشت میخاس چن روز ک مامانت نیست باهاش چت کنه و تلفنی بحرفه😄

ب دل نگیر و بخاطر اجیت از بقیه خانوادت فاصله نگیر چون اونان ک تو هر شرایط پشتتن

هرچیـ  دوستـ دارمـ یا گرونهـ یا گناهـــــ ...

الان قطع ارتباط کردی ؟

نه اینکه باهاشون قهر باشم 

دیگه مثل قبل اونجا نمیرم ،، با مادرم و خواهر. دیگم مشکلی ندارم باهاشون تلفنی صحبت میکنم یا اونا میان خونم 

خواهرت با تو مشکل داره به بقیه چ ربطی داره ک قطع ارتباط میکنی اتفاقا پروتر میشه برو اونجا بگو بخند ب ...

میرم ولی خیلی کم

ولی خب بهم برمی خوره کسی بی محلم کنه بی علت 

میرم ولی خیلی کمولی خب بهم برمی خوره کسی بی محلم کنه بی علت

اون همینو میخاد ولی خوب چرا خودتو از پدرمادرت و خواهر دیگت دریغ میکنی اونا جوش میزنن ناراحته برا خودش ناراحته وقتی عروسی کرد خونه خودش نرو

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید