2777
2789

توی همشون حکمت هست 

من به عینه دیدم...

خدایا خودمو به خودت میسپارم❤کاربری دست دونفره🦋میشه برای رسیدن به اونی که میخوام یه صلوات بفرستی؟(هروقت فرستادی بگو منم برات بفرستم♡)❤ یاربّ تنها نظرت باشد پایان رنج هایم|❥

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره اون سالهایی که من منتظر بچه بودمو بسختی حامله میشدم و خودبخود سقط میشد دوستم سه تا سقط عمدی کرد چقدر الان خوشبخته ماشالله

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

خوب دیگه خود خدا هم تو کار بنده هاش مونده بچه بده میگن نمیخوایم نده خودشون و به هر دری میزنن که بچه دار بشن موی فر بده میرن صاف میکنن موی صاف بده میرن فر میکنن اونی که میخوره چاق نمیشه دنبال چاق شدنه اونی که چاقه خودش و میکشه لاغر کنه و..... دیگه خود خدا هم تو کار ما مونده

از سر بالین من برخیز ای نادان طبیب دردمند عشق را دارو بجز دیدار نیست. اللهم عجل لولیک الفرج 💔🥀هر سوالی در مورد گلدوزی ساخت مجسمه با خمیر کلی دارید در خدمتم🥰مسلط به زبان عربی هستم هر سوالی یا ترجمه ای از زبان فارسی به عربی دارید میتونید بپرسید با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم 😊❤️برای تمام حاجت های دلتون *اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم*

یکی اوضاع مالیش خوبه دستش به دهنش میرسه تو زندگیش آرامش داره جنگ و دعوا نداره هزار تا راه میره کلی خرج میکنه بازم بچه اش نمیشه عوضش دیدم طرف پول نداره یه بربری بگیره یا معتاد و فقیر و خیانت کاره سالی یدونه میزاد 

کار خدا خیلی عجیبه به اونی که باید بده نمیده به اون که نباید ده تا ده تا میده 

الان یه باند دستگیر کردن بچه هاشونو به آدمایی که مریض جنسی بودن اجاره میدادن💔💔 خدایا این آدما لیاقت پدر مادر شدن نداشتن چرا دادی؟؟میدونی چه گندی تو زندگی بچه های طفل معصوم زدن

درد و دل هاتو به سنگ بگو اما به شوهرت و نی نی سایتی ها نه😬😬کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

چه مقایسه ایه؟؟ خب تو همه چی اینجوریه مثلا یکی سالها تلاش می‌کنه یه پراید بگیره نمیتونه یکی پول اون پرایدو تو یه روز با دوستاش خرج میکنه

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است....
یکی اوضاع مالیش خوبه دستش به دهنش میرسه تو زندگیش آرامش داره جنگ و دعوا نداره هزار تا راه میره کلی خ ...

یا خدا😨

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘
مصلا چجوری میشه توضیح بدی چی دیدی

بله حتما 

توی شهرمون یه خانواده بودن که بچه دار نمیشدن 

اینا چند سال وایسادن دیدن نمیشه

رفتن بزور با کاشتو اینا بچه دار شدن 

بچشون بزرگ شدو کلاس اول دوم اینا شد 

یروز اینا رو بردن اردو 

این یاد اومدو این بچهه روش یه درخت افتادو درجا فوت شد..

الان اوضاع خانوادش اصلا خوب نیست اصلاااا،در شرف جدایین،مثل اینکه پدره خیانت کرده

خدا یچیزی میدونسته که نخواسته به اینا بچه بده 

این یکیشه 

چمدین مورد دیگه هم دیدم...

خدایا خودمو به خودت میسپارم❤کاربری دست دونفره🦋میشه برای رسیدن به اونی که میخوام یه صلوات بفرستی؟(هروقت فرستادی بگو منم برات بفرستم♡)❤ یاربّ تنها نظرت باشد پایان رنج هایم|❥

بله حتما توی شهرمون یه خانواده بودن که بچه دار نمیشدن اینا چند سال وایسادن دیدن نمیشهرفتن بزور با کا ...

اینطوری نگو عزیزم 

علم پیشرفت کرده دکتر ها فرشته های خدا روی زمینن 

اون کسی ک یه راحتی بچه دار میشه هم ممکنه بچش فوت کنه 

ما خودمون مشکل ناباروری داریم و دنبال ای وی آف هستیم 

مثل این میمونه ک سرطان داشته باشی دکتر نری بگی خدا صلاح منو ابن دیده ک درد بکشم بعد بمیرم 

شاید خدا داره یا دیر بچه دادن یا مریض شدن ازت امتحان میگیره 

من که اینطوری فکر میکنم حالا نظر هر کس متفاوته

اینطوری نگو عزیزم علم پیشرفت کرده دکتر ها فرشته های خدا روی زمینن اون کسی ک یه راحتی بچه دار میشه هم ...

بله حق کاملا با شماست😊🙏🏻

ان شالله شماهم صاحب یه فرشته کوچولو بشین که صالح و سالمو موفق باشه عزیزم😘💜