2777
2789
عزیزم تو گوگل سرچ کن ( تخمین زن )راحت قیمت خرید و فروش نو و دست دوم و آبشده رو برات حساب میکنه.

تخمین زن طلا 

ای خاک قبرستان ! هوا سرد است ، مواظب برادرم باش ... 💔🖤😭😔                                                             خسته از جانی که گرفتارِ تن است ... 🥀                               ممنون میشم  واسه شادی روح داداشم صلوات بفرستی و دعای خیر کنی غریبه ی مهربون 🥲💔💔💔🙏                      https://abzarek.ir/service-p/msg/2026158

سپاس خوشگل خانوم

مهربون 🌸

ای خاک قبرستان ! هوا سرد است ، مواظب برادرم باش ... 💔🖤😭😔                                                             خسته از جانی که گرفتارِ تن است ... 🥀                               ممنون میشم  واسه شادی روح داداشم صلوات بفرستی و دعای خیر کنی غریبه ی مهربون 🥲💔💔💔🙏                      https://abzarek.ir/service-p/msg/2026158

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چخبره ۹ درصد؟؟؟

ولا شهر ما طلای نو رو میدن ۷درصد یا ۹ درصد

طلای دست دوم دیگه فووووقش ۵ درصد

من خودم یک هفته پیش خریدم ۲ونیم درصد 

بستگی به انصاف طرف داره باید از چندتا طلا فروش می پرسیدی ولی ۷درصد و ۹ درصد خیلیی گرونه برای دست دوم 

خدایا شکرت بخاطر زندگیم🤲 خدایا کمکم کن مشکلمون حل بشه و به زودی بچه دار بشیم😍 من به قدرتت ایمان دارم🥰
چخبره ۹ درصد؟؟؟ولا شهر ما طلای نو رو میدن ۷درصد یا ۹ درصدطلای دست دوم دیگه فووووقش ۵ درصدمن خودم یک ...

اسم شهرتون چیه

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار😍
اسم شهرتون چیه

کوهدشت

لرستان 

طلا فروش ها که میری از خداشونه طلای نو بدن ۷ درصد 

مگر طلاهای  که روشون کار شده باشه اجرتشون بالا باشه

خدایا شکرت بخاطر زندگیم🤲 خدایا کمکم کن مشکلمون حل بشه و به زودی بچه دار بشیم😍 من به قدرتت ایمان دارم🥰
کوهدشتلرستان طلا فروش ها که میری از خداشونه طلای نو بدن ۷ درصد مگر طلاهای که روشون کار شده باشه اجر ...

ببین من دستبند توری رو خریدم الان گرون داده؟ دیدی بگو پاک کنم

مبارکه قشنگن 

البته طلا روز به روز میره بالا ضرر نکردی 

من خودم گرمی ۵ میلیون و ۵۰ برام تموم شد الان ۵و ۲۵۰

خدا بهمون رحم کنه

ببین من دستبند توری رو خریدم الان گرون داده؟ دیدی بگو پاک کنم

پاک کن دیدم 

فکر کنم اجرت داره 

گرون  گرون هم نخریدی نگران نباش ۲روز دیگه میشه گرمی ۶ میلیون

مبارکه قشنگن البته طلا روز به روز میره بالا ضرر نکردی من خودم گرمی ۵ میلیون و ۵۰ برام تموم شد الان ۵ ...

اولیو خریدما دومی داشتم

دیگه کارکرده اش این بود برداشتم

طلافروش دیگه نرفتم ولی خساب کردم انگار هفت درصد داده بعدشم یک ملیون و سیصد تخفیف داده

پاک کن دیدم فکر کنم اجرت داره گرون گرون هم نخریدی نگران نباش ۲روز دیگه میشه گرمی ۶ میلیون

واقعا راست میگی؟ بنظرت تا چند ملیون بالا میره؟

اولیو خریدما دومی داشتمدیگه کارکرده اش این بود برداشتمطلافروش دیگه نرفتم ولی خساب کردم انگار هفت درص ...

خوب داده بابا 

تو این مملکت ما شب میخوابی روز بیدار میشی ۲۰۰ رفته رو طلا 

پس اندازه طلا هیچ وقت ضرر نمیکنی سال دیگه میشه ۱۰ تومن 

واقعا راست میگی؟ بنظرت تا چند ملیون بالا میره؟

کلا در نظر بگیر من خودم ۲سال و نیم پیش عروسی کردم طلا خریدم گرمی ۱۲۰۰ بود با اجرت و اینا افتاد نزدیک ۱ونیم 

بعد ۲سال شد دقیق ۴ برابر شد 

دقیق سال به سال ۲برابر میشه 

مثلا چند سال گذشته ۱ونیم بود سال بعد ۲ونیم سال بعد ۳ونیم الان ۵ 

مثلا تا ۵ونیم میره بعد فوقش بیارنش واسه ۵ ی مدتی ثابت میمونه دوباره میشه ۷ و...

کلا در نظر بگیر من خودم ۲سال و نیم پیش عروسی کردم طلا خریدم گرمی ۱۲۰۰ بود با اجرت و اینا افتاد نزدیک ...

پنج‌بیاد‌ضرر میکنم من