2777
2789
عنوان

مهریه یا حق طلاق

197 بازدید | 57 پست

دوستان ما بحثمون سر مهریه س این چند روز و میترسم ب توافق نرسیم و همینطور خانواده ها هم بعدا ب توافق نرسن و ب هم نرسیم پس لطفاً خوب راهنمایی کنید 

تو خانواده ما سکه زیاد مهر میکنن( خواهرم ۱۰۰۰ تا زن داداشم ۸۰۰ تاست) بعد ایشون گفتن من نمیتونم این همه سکه  

خودمم با سکه موافق نیسدم با این وضع مملکت والا س ماهی ی سکه میدن ک ب درد نمیخوره گفتم حق طلاقو بگیرم ولی فمیدم حق طلاق بدون مهریه م ک ب درد نمیخوره ( ایشون اصرارشون بر ۱۱۴ سکه ست) 

الان بنظرتون چیکار کنم ؟ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من شنیدم همون ۱۰۰۰تایی ها هم تا ۱۱۰تا بهشون تعلق میگیره موقع طلاق 

درموردش سرچ کن

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

همون ۱۱۴ تا با حق و حقوق 

حق تنصیف اموال 

و حق طلاق 

و حق تحصیل و کار و...

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

مهریه تا ۱۱۴ سکه است بقیه کشکه .

گاهی مال و منال را به نام پدرو مادر میکنند تا مهریه قسط بشود .

طلاق هم ندهند تا قسط مهریه پرداخت بشود.اگر رابطه نباشه مرد میره دادگاه درخواست شکایت عدم تمکین میکنه .

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ 
همون ۱۱۴ تا با حق و حقوق حق تنصیف اموال و حق طلاق و حق تحصیل و کار و...

حق تصنیف اموال باشه 

مهریه هم باشه!؟!

مگه جنگه!؟قراره به به طلاق پسر با خاک یکسان بشه؟!

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

به نظر من حق و حقوقتون رو همش رو بگیرید ! با همون صد و چهار تا سکه یا حتی واقعا کمتر چون قیمت سکه وح ...

آخه عزیزم کدوم مردی قبول می‌کنه همچین چیزیو ؟ اصن یا مهریه یا حق و حقوق بین این دو تا باید یکیو انتخاب کنی ک مورد دوم وقتی اولی نباشه ک بدردی نمیخوره

من شنیدم همون ۱۰۰۰تایی ها هم تا ۱۱۰تا بهشون تعلق میگیره موقع طلاق درموردش سرچ کن

اصلا درست نیست در این خصوص یه وکیلی تو تلویزیون هم صحبت کردن و گفتن این باور اشتباهه مردمه 

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)