2777
2789
ولی اگه کسی خیانت کنه بالاخره دستش رو میشه نه؟همه ی اینایی که خیانت دیدن بالاخره دست شوهراشون رو شده ...

پس حتما چیزی نیست دیگه انشالله

بخدا که بیخبری وقتی مثل من چاره ای نیست خوش خبریه

🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من هیچوقت تو زندگیم هیچکس رو نداشتم هیچکس هیچوقت کسی نبود بگم دردم اینه انقد ریختم تو خودم داغون شدم

حرف بی کسی نزن از من بدتر نیس

هیچ کس حتی شوهرم...اون تو تیم خانوادش و جاریمه.مگه من چی خواستم ی زندگی اروم.هیج وقت ندارم.اصلا از ادما بدم اومده انقدر بدی دیدم

یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم  کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون  
هیچوقت سعی نکن بفهمی اگه نمیتونی جدا شی اگه بچه داری پیگیر نباش فقط داغون میشی فقط

اره خودمم به این نتیجه رسیدم عزیزم 

بچه دارم و نمیتونم 

از بچمم نمیتونم بگذرم 

من خیلی پیگیر بودم همیشه

همیشه ام چک میکردم 

ولی الان دیگه خیلی خستم...خیلی...

میخوام بیخیال همه چیز بشم تااین زندگی ام تموم بشه

حرف بی کسی نزن از من بدتر نیسهیچ کس حتی شوهرم...اون تو تیم خانوادش و جاریمه.مگه من چی خواستم ی زندگی ...

بعضی وقتا به این فکر میکنم که تا کی قرارع تحمل کنیم تا کجا آخرش چی؟

مگه صبر ی آدم چقدره 

اره خودمم به این نتیجه رسیدم عزیزم بچه دارم و نمیتونم از بچمم نمیتونم بگذرم من خیلی پیگیر بودم همیشه ...

وقتی نمیتونی جدا بشی پس بیخیال فهمیدن فقط داغون‌ترت می‌کنه 

فقط میتونم بگم لعنت به این زندگی که نصیب ما شد 

من واقعا از زن بودن خسته‌م

حرف بی کسی نزن از من بدتر نیسهیچ کس حتی شوهرم...اون تو تیم خانوادش و جاریمه.مگه من چی خواستم ی زندگی ...

منم شوهرم تو تیم مادرشوهروجاریم بود همش طرف اونا،همش اونارامیکوبید توسرم،تااینکه دیدم راهی ندارم باجاری ومادرشوهر برخلاف میلم گرم گرفتم تااینکه الان قیدشونا زده یکساله نرفته خونه مادرش،اسم جاریم رابا صدتا فحش میاره

عزیزم من الان ایرانسل من رو نصب کردم از کجا باید ببینم تماس هارو؟؟

نمیدونم گلم اما یه قسمت داره ریز مکالمات و ریز پیامک ها

میتونی تاپیک بزنی بهتر راهنماییت کنن

چون من گفتم که از همراه من در آوردم

🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤