2777
2789
عنوان

بچه ها من زیاد از فیسم راضی نیستممممم

| مشاهده متن کامل بحث + 600 بازدید | 77 پست
جدی میرم مثلا باشگاهلخترا رو میبینم داف و پلنگ میگم کی به من نگاه میکنه آخههمه داف و پلنگ دوست دارن ...

مگه خوشگلی فقط به آرایش و میکاپه اونا که پلنگن ده کیلو کرم و آرایش میمالن به صورتشون تا قیافه بگیرن

جدی میرم مثلا باشگاهلخترا رو میبینم داف و پلنگ میگم کی به من نگاه میکنه آخههمه داف و پلنگ دوست دارن ...

تو ک لاغری لاغر خیلی بهتره تا اینکه بخوای صندوق عقبو جلو بزرگ داشته باشی 

خیلیم خوشگلو کیوتی 

ارایشم نکننننن مخالف صددرصدی ارایشم خودمم اصلا ارایش نمیکنم فق برا مهمونی و عروسی فقط و فقط ی رژ و ریمل میزنم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مگه خوشگلی فقط به آرایش و میکاپه اونا که پلنگن ده کیلو کرم و آرایش میمالن به صورتشون تا قیافه بگیرن

خب بالاخره زیبان به هر روشی

قبلا خیلی اعتماد به نفس داشتم ولی میرم مثلا برای کریسمس بیرون میبینم اونی که از من حالا بنده خدا بدقیافه تر بود هم عمل کرده خیلییی خوشگل شده

میگم بهتره قبل از هرچیز روی یه چیز مهمتر کار کنی

خب همه چیزای مهم غیر چهره ام اوکیه به نظرت خدا رو شکر 

زبان بلدم ورزش میرم رشته خوبی میخونم و چیزای دیگه ولی

..

عدم زیبا بودن گند زده به همش

خلبانی خط ابروچند ضلعیاینارو امتحان کن ب صورت کشیده میان

مرسی مهربون

مدل مو چی؟

من چون موهام حالتداره خیلی سخته برام بخوام بهش مدل بدم

وگرنه دوست داشتم چتری رو امتحان کنم

خب بالاخره زیبان به هر روشیقبلا خیلی اعتماد به نفس داشتم ولی میرم مثلا برای کریسمس بیرون میبینم اونی ...

پس مشکل تو اعتمادبه نفست هیچوقت نباید خودتوباکسی مقایسه کنی و هیچوقت هم به خودت این حرفارو تلقیین نکن