2777
2789

همه‌ی ما اخلاق بد و خوب داریم

چی باعث میشه که یه فرد واقعا عاشق یکی دیگه باشه؟زیاد بودن خوبی هاش؟

اگه همیشه دنبال کسایی باشیم که باهامون جور در میان و مارو دوست دارن اونوقت شاید فکر کنیم همه قراره مارو دوست داشتع باشن در حالی که نظرات و دیدگاه های درست و نادرست زیادی در مقابل دیدگاه ما وجود داره هر کسی با دیدگاه خودش به مسئله نگا میکنه

یا شایدم همون فردی که اکثر اخلاقامون رو دوست داره اخلاق بدمون روهم به خاطر خیرخواهیش بگه و اگه بهش ضربه بزنه ما حق داریم تغییرش بدیم چون این یه تغییر خوبه!

اما اگه واقعا اون تغییر رو فقط به خاطر اون ادم انجام بدیم بهتره که اصلا انجامش ندیم

جدیدا به این موضوعات + قضاوت

خیلی فکر میکنم

قضاوت..همه جا هست!و زندگی ها باهاش آمیختست

نظرتون رو راجب دیدگاهم بنویسید متشکر

اونور را نگاه کن.

عشق اصلا این حرفا هالینس نمیشع تو دوسش داری هیچکس توی این دنیا جاشو پر نمیکنه نگاهش صداش بدنش بوی بدنش بغلش هیچکس نمیشع اون ادم .اونم میفهمه و با تمام توان ازارت میده میرنجوندت خودشو ازت دریغ میکنه و اینه داستان عشق

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه آدما با عقلو منطق انتخاب میکردن نمیگم مشکلی دیگه نبود ولی حداقل کمتر بود.معمولا با قلب انتخاب میشن ک قلبم منطق حالیش نمیشه.یهو میبینی یکی ب دلت نشسته ک هیج کدوم از معیاراتو نداره