2777
2789
عنوان

ماشینتون چیه دوستان عزیز

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 39 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاهین ۱۴۰۲ با کلی زحمت و پس انداز خریدمش 🥲

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 

دوتا داره بابام 

یکی دنا یکی تیبا 

نامزدممم دنا 

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋
دوتا داریم یه ۲۰۷ هم هست اون در واقع مال منه😶

خیلی خوبه بابا 😍 به شادی سوار شید 

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 

نداریم 

دیگه خط ۱۱هم دیگه داره غز کار میافته🥴 مدلش خیلی رفته بالا ،چند وقت دیگه اسقاطی حساب میشه🥴

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

اینو دارم ولی اصلا دوسش ندارم میخوام عوض کنم نظرتون چیه دوستان ایف ایف🌝🥸

از سر بالین من برخیز ای نادان طبیب دردمند عشق را دارو بجز دیدار نیست. اللهم عجل لولیک الفرج 💔🥀هر سوالی در مورد گلدوزی ساخت مجسمه با خمیر کلی دارید در خدمتم🥰مسلط به زبان عربی هستم هر سوالی یا ترجمه ای از زبان فارسی به عربی دارید میتونید بپرسید با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم 😊❤️برای تمام حاجت های دلتون *اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم*

چرا میپرسید؟

همیخوری برای سرگرمی

فقط 1 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منمننکننمیتونیبخونیش😅 اگه تو گل بودی گل گاو زبون بودی‌ چطوری قند عسل چطوری نیم وجبی Wow من همیشه گشنمه ساعت خیلی زود میگذرههههه بزن یه زنگ به من که شده تنگ دلممم‌ من عاشق ویالونم‌.
همیخوری برای سرگرمی

*همینطوری

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منمننکننمیتونیبخونیش😅 اگه تو گل بودی گل گاو زبون بودی‌ چطوری قند عسل چطوری نیم وجبی Wow من همیشه گشنمه ساعت خیلی زود میگذرههههه بزن یه زنگ به من که شده تنگ دلممم‌ من عاشق ویالونم‌.

ماهم تیگو ۸ و اطلس

1
5
10
15
20
25
30
35
40