یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
نمیدونم بخدا ببین مادر منم ظاهری جوری بود ک فک میکردی مارو دوست ندارع ولی در واقع برای ما جون میداد حتی آنقدر سیاست داشت وقتی صدامون میزد یبارش دوبار نمیشد
ماسه تاخاهر بودیم مادرپدرم خاهروسطی را دوست داشتن، اونقد محبت میکردن بهش همیشه تو کل فامیل حرف این خاهرم بود که قشنگه زرنگه باادبه خوبه اما من وخاهرم همیشه فحش خور وکتک خور بودیم خاهرم که به همه همکلاسی هاش گفته بود سر راهیم از بس کتک واذیت میشد،خیلی روزهای بدی بود هرکاری کردیم برای دیده شدن برای یکم محبت اما بیفایده بود
21و خواهرمم15به خدا من سن این بود رفتاراشون انقدر بد و غیرقابل تحمل بود ک حدو حساب نداشت
کلی زخم و تروما از مادرت تجربه کردی ولی اونم بار اوله داره زندگی میکنه علت رفتارشو نمیدونیم ممکنه تربیتش باشه یا شباهت تو به کسی که دوسش نداره یا اصا هرچی ولی علت رفتارش که به درد تو نمیخوره الان. شروع کن به مستقل شدن منظورم جدا شدن ازش نیس منظورم اینه که از پس خودت بر بیای همین باعث میشه اون خلأ هایی که داشتی رو کم کم خودت ترمیم کنی