2777
2789
عنوان

همین الان در چه حالید

| مشاهده متن کامل بحث + 599 بازدید | 53 پست
در حال غصه خوردن مستاجریم با این اوضاع گرونیها نه میشه وام گرفت جلو افتاد نه میشه با عرق جبین جلو اف ...

از خدا میخوام گره از کارتون باز شه. 🌹🙏🏼

وعده ی دروغ "پیگرد الهی" دارد... 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

در حال غصه خوردن مستاجریم با این اوضاع گرونیها نه میشه وام گرفت جلو افتاد نه میشه با عرق جبین جلو اف ...

حق داری 

گرونی خیلی فشار آورده

کاش همه چی درست میشد نه بدتر💔

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
عزیزم چه سخت. الآن درست تموم شده؟ کار داری ولی دوست نداری بری سر کار؟

آره من از شیفت شب متنفرم 

نه بابا طرحم 

کار آزاد بخدا همون تلاش و انرژی رو بذاری جوابه و اعصابتم تقریبا میتونم بگم سالم تره 

وعده ی دروغ "پیگرد الهی" دارد... 
نمیدونم من فقط عین این زاغی های کوچولو هرچی چشمم برق بزنه دوس دارم بخرم از بازار بزرگ تهران بعد تشری ...

خب مهارت فروش هم داری؟

یا صرفا فقط دوست داری بخری؟

استرس بازار آزاد خیلی زیاده چون قیمت ها هی بالاتر می‌ره 

طوری نباشه که فقط بخاطر اینکه مادرو پدرت دارن به زندگیت مسیر میدن و تو از تغییر بدت میاد و مقاومت میکنی ، فکر کنی دارن خودخواهانه رفتار میکنند

به نظرم باهاشون صحبت کن 

آره من از شیفت شب متنفرم نه بابا طرحم کار آزاد بخدا همون تلاش و انرژی رو بذاری جوابه و اعصابتم تقریب ...

هرکاری سختی داره ولی وقتی علاقه باشه سختیش رو به جون می‌خری. پدر و مادرها که معمولاً بد بچه‌هاشون رو نمی‌خوان. خدا رو شکر باعث افتخارشونی.‌ولی خب بعضی اوقات ممکنه زیاده‌روی هم بکنند. همین که تو این اوضاع بی‌ثباتی اقتصادی نگران باشن. 

نمی‌دونم دقیقاً چه شغل آزادی مد نظرته. امیدوارم با تدبیر و پشتکار موفق بشی.

نمیدونم من فقط عین این زاغی های کوچولو هرچی چشمم برق بزنه دوس دارم بخرم از بازار بزرگ تهران بعد تشری ...

آره مشاغل بیمارستانی واقعاً استرس و تنش بالایی داره.

یعنی میخوای خرازی بزنی؟

همین بیمارستان و همکارات میتونن بازار فروشت باشند. به نظرم یه کم جنس بیار. یه کانال یا گروه بزن و همکارات رو عضو کن و کم کم کارت رو گسترش بده.