بیهمتاا مدیر عضویت: 1402/04/14 تعداد پست: 495 عنوان تروخدا یه ضد جوش خوب معرفی کنیددد | مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 47 پست پانژول و کلیندا مایسین زدم بی اثربودنمیترونیدازول ام زدم فقط بار اول جواب داددیگه نمیددنم چی خوبههههتروخدا یه ضد جوش قوی اگه بلدین معرفی کنین 1403/10/08 | 18:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بیهمتاا مدیر استارتر عضویت: 1402/04/14 تعداد پست: 495 سرم تک ویتامین c ام هست کلا یه نوع آچار فرانسس..اونم 130میتونی تو گوگل راجبش بخونی ببین ویتامین سی فوم و تونرشو دارم ولی بهاهاشون جوش میزنم نمیدونم چرااا😑💔
بیهمتاا مدیر استارتر عضویت: 1402/04/14 تعداد پست: 495 حال عکس ندارمصبح و شب با ژل بشوربعد از ژلی ک اخر شب مبشوری سرم رکوتن بزن ب صورت در حد دو سه قطرهدر ط ... مرسی از توضیحاتتببین تو نت زدمشون قیمتاشونم خیلی مناسب بودنعکساشونو میزارم فقط بگو همیناس
فرفری_جونم عضویت: 1403/06/13 تعداد پست: 3382 مرسی از توضیحاتتببین تو نت زدمشون قیمتاشونم خیلی مناسب بودنعکساشونو میزارم فقط بگو همیناس باشه بذار اینارو دکتر بمن داد تورو سننه؟
فرفری_جونم عضویت: 1403/06/13 تعداد پست: 3382 اره عزیزم همینانحالا اگ بودجه شو داری میتونی همزمان سرم های دیگه مزواسه رفع جای جوش استفاده کنیمثلا نیاسین امید برند برایت مکس عالیهو ویتامین سی برایت مکس اینا صورتتو شفاف میکنن جای جوش میرهیه ابرسان ملایمم بعد ازینکه جوشات کم شد شروع کن بزن تورو سننه؟
بیهمتاا مدیر استارتر عضویت: 1402/04/14 تعداد پست: 495 اره عزیزم همینانحالا اگ بودجه شو داری میتونی همزمان سرم های دیگه مزواسه رفع جای جوش استفاده کنیمثلا ... مرسی عزیزماها باشه حتماببین آبرسان و مرطوب کننده پریم ام خریدمدر کنارش فوم شستشوی صورت و تونر ویتامین سی برند سی گل ام استفاده میکنم ولی نمیدونم چرا جوش میزنم با ویتامین سی
فرفری_جونم عضویت: 1403/06/13 تعداد پست: 3382 مرسی عزیزماها باشه حتماببین آبرسان و مرطوب کننده پریم ام خریدمدر کنارش فوم شستشوی صورت و تونر ویتامی ... برندش خوب نیسبا برایت مکس جوش نمیزنی نگران نباشاصلا سراغ سیگل نرو اصلااا تونر اینام نمیخواا همین ترکیب ک گفتم و بزنی جوش هات ریشه کن میشه من خودم جوش میزدم گرررد چرکی جاشم میموند یه عالمه خون توش جمع میشد.کلا خوب شدم تورو سننه؟
بیهمتاا مدیر استارتر عضویت: 1402/04/14 تعداد پست: 495 برندش خوب نیسبا برایت مکس جوش نمیزنی نگران نباشاصلا سراغ سیگل نرو اصلااا تونر اینام نمیخواا همین ترک ... اره احتمالاچقد عالی مرسیییولی باهمون ۳ تا کارم را نمیفته؟چون ۱۲۵۰ دادم اینا الان عکسشونو میزارممگه ماه بعد اینایی که گفتیو بخرم
بیهمتاا مدیر استارتر عضویت: 1402/04/14 تعداد پست: 495 برندش خوب نیسبا برایت مکس جوش نمیزنی نگران نباشاصلا سراغ سیگل نرو اصلااا تونر اینام نمیخواا همین ترک ... منم دقیقا همینطوری جوش میزنمموای وای رو اعصابه
بیهمتاا مدیر استارتر عضویت: 1402/04/14 تعداد پست: 495 همینا یک و ۲۵۰ شدیکی از دکترای داروخونه گفت اینارو بزن خوبه
بیهمتاا مدیر استارتر عضویت: 1402/04/14 تعداد پست: 495 همینا یک و ۲۵۰ شدیکی از دکترای داروخونه گفت اینارو بزن خوبه اولی فومهدومی تونرسومی ابرساناخری مرطوب کننده
فرفری_جونم عضویت: 1403/06/13 تعداد پست: 3382 همینا یک و ۲۵۰ شدیکی از دکترای داروخونه گفت اینارو بزن خوبه همه رو بد گرفتی دقیقا.دکتر داروخونه فکر فروش خودشه بابا دکترا قبول ندارن اصن اینارو تورو سننه؟
فرفری_جونم عضویت: 1403/06/13 تعداد پست: 3382 اره احتمالاچقد عالی مرسیییولی باهمون ۳ تا کارم را نمیفته؟چون ۱۲۵۰ دادم اینا الان عکسشونو میزارممگه م ... همون سه تارو بگیر جوشات کم شه یکی دوماه بعد برو سراع جای جوش تورو سننه؟