2777
2789
عنوان

تروخدا یه ضد جوش خوب معرفی کنیددد

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 47 پست
حال عکس ندارمصبح و شب با ژل بشوربعد از ژلی ک اخر شب مبشوری سرم رکوتن بزن ب صورت در حد دو سه قطرهدر ط ...

مرسی از توضیحاتت

ببین تو نت زدمشون قیمتاشونم خیلی مناسب بودن

عکساشونو میزارم فقط  بگو همیناس

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره عزیزم همینان

حالا اگ بودجه شو داری میتونی همزمان سرم های دیگه مزواسه رفع جای جوش استفاده کنی

مثلا نیاسین امید برند برایت مکس عالیه

و ویتامین سی برایت مکس اینا صورتتو شفاف میکنن جای جوش میره

یه ابرسان ملایمم بعد ازینکه جوشات کم شد شروع کن بزن

تورو سننه؟

اره عزیزم همینانحالا اگ بودجه شو داری میتونی همزمان سرم های دیگه مزواسه رفع جای جوش استفاده کنیمثلا ...

مرسی عزیزم

اها باشه حتما

ببین آبرسان و مرطوب کننده پریم ام خریدم

در کنارش فوم شستشوی صورت و تونر ویتامین سی  برند سی گل ام استفاده میکنم ولی نمیدونم چرا جوش میزنم با ویتامین سی

مرسی عزیزماها باشه حتماببین آبرسان و مرطوب کننده پریم ام خریدمدر کنارش فوم شستشوی صورت و تونر ویتامی ...

برندش خوب نیس

با برایت مکس جوش نمیزنی نگران نباش

اصلا سراغ سیگل نرو اصلااا تونر اینام نمیخواا همین ترکیب ک گفتم و بزنی جوش هات ریشه کن میشه من خودم جوش میزدم گرررد چرکی جاشم میموند یه عالمه خون توش جمع میشد.کلا خوب شدم

تورو سننه؟

برندش خوب نیسبا برایت مکس جوش نمیزنی نگران نباشاصلا سراغ سیگل نرو اصلااا تونر اینام نمیخواا همین ترک ...

اره احتمالا

چقد عالی مرسییی

ولی باهمون ۳ تا کارم را نمیفته؟

چون ۱۲۵۰ دادم اینا الان عکسشونو میزارم

مگه ماه بعد اینایی که گفتیو بخرم