2777
2789
هنوز خیلی وقت داری خخخخ و اینکه بامیه رو چجوری میپزی

شما چند هفته ای؟

خورشت بامیه رو 

اول گوشت رو با پیاز تفت میدم و بعدش ادویه میزنم بش..بعد پوره ی گوجه فرنگی رو میریزم و میزارم قشنگ تفت بخوره وابش کشیده بشه.ی لیموعمانی هم میزارم..وبعدش ابو اضافه میکنم میزارم قشنگ خورشت وگوشت بپزه  اخرای وقت بامیه رو اضافه میکنم و ی ساعت بعدش امادس همین.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شما چند هفته ای؟خورشت بامیه رو اول گوشت رو با پیاز تفت میدم و بعدش ادویه میزنم بش..بعد پوره ی گوجه ف ...

من گلم ۳۷ هفته و ۳ روز 

اینطوری بامیه خوب میشه با گوشت ؟ چون ما همون سبک ویجترین میپزیم

من گلم ۳۷ هفته و ۳ روز اینطوری بامیه خوب میشه با گوشت ؟ چون ما همون سبک ویجترین میپزیم

اره عزیزم اخراش اضافش میکنم.از اول نمیزارمش ک له نشه..ما فقط اینجوری میپزیم کلا سبک جنوبی...بسلامتی گلم.چیزی نمونده بچتو بغل بگیری سالم وسلامت باشید دوتاتون عزیزم

اره عزیزم اخراش اضافش میکنم.از اول نمیزارمش ک له نشه..ما فقط اینجوری میپزیم کلا سبک جنوبی...بسلامتی ...

فدات بشم گلم دعا کن دنیا بیاد این روزا ی دردای عجیب غریب میاد سراغم باز ناپدید میشه اصلا نمیتونم بخوابم دیوانه شدم

فدات بشم گلم دعا کن دنیا بیاد این روزا ی دردای عجیب غریب میاد سراغم باز ناپدید میشه اصلا نمیتونم بخو ...

بحق امام حسین سالم بیاد دنیا..نگران نباش فقط استراحتتو بیشتر کن.زیادم ب کمر نخاب بیشتر سمت چپ بخاب .