2777
2789

من توی تاپیکات بودم بنظرم دختر خوب و دلپاکی هستی ولی این آدم لیاقتتو نداره هر چقدرم سخت باشه برات بذارش کنار 

هنوز کلی وقت داری برای رل و دوست و اینا تو ۱۸ سالگی کارای خیلی مهم تری هست انجام بدی 

رابطه ای خوبه که مرد عاشق تر باشه مشتاق تر باشه 

کسی که میگه چند روز پیام ندیم داری حرف میزنی وسط حرفت میگه من رفتم فعلا 

این آدم براش فقط یه بازیچه ای 

اسی عزیز دل و جرعت به معنای این کار ها نیست اسم این حماقته الان کسی که خودشو از پنجره میندازه پایین ...

نمیدونم شاید

اما الان ناراحتیم سر اینه چرا بهش بها دادم چرا انقد بزرگش کردم و چرا انقد وابستم مطمینم اگه الان پیام بده انگار ن انگار و درجا جواب میدم🥲

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من توی تاپیکات بودم بنظرم دختر خوب و دلپاکی هستی ولی این آدم لیاقتتو نداره هر چقدرم سخت باشه برات بذ ...

این حرفاش سر ناراحتیه میدونم امشب پیام میده

اما ناراحتیم سر ارزش و بهاییه ک بهش دادم میدونم اگه الان پیام بده انگار ک انگار و درجا جوابشو میدم

اولین بار که برای دوست پسرم لوبیا پلو درست کردم بردم کم مونده بود بشقابم لیس بزنه تموم کنه بهم گفت ی ...

من یه بار واسش لواشک فرستادم فک کنم اسهال گرفت🤣

لواشک سیب بود شیرین بود اومدم زاج سفید ریختم روش ک مزش بهتر شه میگفت چرا نمک ریختی روش من شیرین دوس دارم😂😂😂

یه سینی براش لوله کردم فرستادم تو کوچه بیاد برداره

میگفت همش دنبال یه پلاستیک بزرگ پر لواشک گشتم🤣🤣🤣حالا اندازش چقد بود

اندازه یه مشت کوچیک😂😂

نمیدونم شایداما الان ناراحتیم سر اینه چرا بهش بها دادم چرا انقد بزرگش کردم و چرا انقد وابستم مطمینم ...

عزیزم پسرا اینجورین

کلا خاصیت اکثر مردا اینجوریه بعضیا هم هستن خیلی محبت میکنن خیلی پیگیرن که تعدادشون انگشت شماره

عزیزم تو خیلییی حساسی بعضی از مرد ها خجالتی هستن حتی اگه چهل سالشون باشه من چهار ساله عقدم شوهرم جلو خانوادم دستمو نمی گیره خجالت می کشه حالا یه کاسه نیاورده دعوا نکن دیگه 

جریان پیام حذف شده چیه چه پیامی پاک کردی

نمیدونم شایداما الان ناراحتیم سر اینه چرا بهش بها دادم چرا انقد بزرگش کردم و چرا انقد وابستم مطمینم ...

اسی مواظب باش کار دست خودت ندی....

دیگه نیاریش خونت😑💔

فقط خدایی نکرده خدایی نکرده یه بار اتفاقی مچتون بگیرن.....

انقد حماقت نکنننن

برادرم، کتاب هایی برای من بفرست که پایانی خوش داشته باشند، هواپیمایی به سلامت فرود می آید ، جراح لبخند زنان اتاق عمل را ترک می کند، پسر کور بینایی اش را باز می یابد، عشاق سرانجام یکدیگر را یافته اند، عروسی در راه است، تشنگان به آب می رسند، به نان و آزادی....
من یه بار واسش لواشک فرستادم فک کنم اسهال گرفت🤣لواشک سیب بود شیرین بود اومدم زاج سفید ریختم روش ک م ...

من اولین بار تازه دوست شده بودیم بهش گفتم غذا نخور برات لوبیا پلو بپزم بیارم گفت عزیزم مامانم برام غذا درست کرده یکم بیار من انقدر بهم برخوردددد

من هیچی نبردم تا لحظه ای که بیام خونمون چشمش تو دستم بود دید نه هیچی نیست گفت نیاوردی گفتم آخه گفتی مامانت برات غذا درست کرده!

پسرا خیلی ساده ان ۹۰ درصد 

من از چتا حس بدی از سمت پسره نگرفتم حقیقتا بیشتر گیر خیلی زیاد از طرف دختر خانم دیدم!

خیلی بحث و کش داده بود پسرا حوصلشون نمیکشه

با کسایی که تاپیک 

من اولین بار تازه دوست شده بودیم بهش گفتم غذا نخور برات لوبیا پلو بپزم بیارم گفت عزیزم مامانم برام غ ...

دقیقا 

بنظرم پسرا سطحی نگرن خیلی

ما دخترا خیلی به همه چیز فکر میکنیم و انتظار ریزبینی داریم

و من خودمم عین همین دختره رفتار میکنم و این بنده ی بیچاره ی خدا مجبوره بسوزه و بسازه

هر سری میرفتم پیشش ابمیوه کیکی چیزی میبردم 

یه سری هیچی نبردم گفتم چرا هیچی نخریدی گفت چون فک کردم تو میاری🤣

مجبورش کردم بره آبمیوه کیک بگیره 

یه قلپ خوردم خوشم نیومد دادم خودش خورد بقیشو

اون یکیو هم دوستش گزاشت تو مغازه فروخت🤣🤣🤣🤣

جریان این ظرفه چیه ـمیشه خلاصه توضیح بیدی چون یه جاهایشا متوجه نشدم

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده                                             انگار همه دوستام افتادن کلاس 1من افتادم 2                       انگار نقاشی 19گرفتم ،انگار همه رفتن اردو بجز من.                 انگار همه سرکلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم.                              انگار.....   حالم اینطوریه..

تو هر جایی رفتن دختر عقدی هم بنظرم اشتباهه(بخاطر ارزش دختر و اینکه خیلی ها بعدها تو چشم دختر می زنن)

قسمت رو دیدم اومدم تاپیکت دیدم لهجه لهجه ی خودمونه و خوندم چند تا شات رو

فکر می کنید پسرا اینا رو عین یه راز پیش خودشون نگه می دارن ؟

نه به هیچ عنوان 

انقد تو زندگیم تجربه دارم و چیزهایی دیدم که رسیده باشم به این حرفها...

یه چیزیم بگم هم شهری

اینکه ببخشید اما متاسفانه پسری که خیلی راحت بتونه با یه نامحرم ارتباط (چه به قول خودتون بوس و بغل )چه رابطه بدتر داشته باشه براش عادیه که روزی با چن تا دختر باشه😓💔

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده... 

من اولین بار تازه دوست شده بودیم بهش گفتم غذا نخور برات لوبیا پلو بپزم بیارم گفت عزیزم مامانم برام غ ...

یه چیز دیگه هم بگم بخندیم

دوستم واسه پارتنرش ذرت مکزیکی درست کرد برد باهم بخورن

مو توش بود🤣

پسره هم به شدت حساسسس 

وای یادش میفتم از خنده میمیرم

دوستم انقد گریه کرد