2777
2789
واونایی که قراره همراهت باشن تا حالا انجام ندادن؟یه همراه ببر که تا حالا بچه داری کرده باشه

مامانم بچه داری کرده ولی خب اهمیت نمی‌ده پتو دو پیچ خواهر زادم و کثیف کرده بود پی پی و جیش و خورده بود به پتو 

راستش خواهرم خودشم اصلا نمیتونست بچرو بغل بگیره سرش همینجور میفتاد پایین طفلک 

حتی مرتب شیر نمی‌داد همش اخم میکرد و با حرص میداد کلی هم حرف بارش میکرد بچه هم لج میکرد دیگ شیرش و نخورد

فقط 8 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

بیمارستانی که من بودم یه خانمی مسئول اینکار بود و تند تند میومد سر می‌زد و پوشک بچه رو عوض میکرد و ی ...

جدی چرا؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی بگم والا. از خانواده همسرت کسی نیست که با سلیقه تر از خانواده ت باشن؟

نه اونا که کلا تو این وضعیت نه سر زدن بهم نه یه لیوان آب دستم دادن 

سرکلاژ کردم هیچ کدوم نیومدن 

من هر هفته خونه خواهر شوهرم میرفتم قبل بارداری 

من که دیگ نتونستم برم اونم کلا نمیاد همش میگه باید پول کرایه بدم ندارم درحالی که ماشین دارن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

جدی چرا؟

چون پوست نینی خیلی حساسه و میگن مواد و اسانس به کار رفته داخل دستمال مرطوب ها پوستو اذیت می‌کنه ،البته من خودم اومدم خونه دستمال مرطوب استفاده میکردم با پنبه خیلی سختم بود

نه اونا که کلا تو این وضعیت نه سر زدن بهم نه یه لیوان آب دستم دادن سرکلاژ کردم هیچ کدوم نیومدن من هر ...

عجب آدمای خاصی هستن. پس فقط باید به خودت تکیه کنی

اره میتونی خودت توی بیمارستان کارات رو بکنی. بار اول که خودشون لباس بچه رو میپوشنن و پوشک میکنن .پس نیاز نیس شما همون اولا کاری کنی بعداز  چندین ساعت اونوقت خودت میتونی بلند شی سرپا و کارای بچه ت رو انجام بدی.

عجب آدمای خاصی هستن. پس فقط باید به خودت تکیه کنیاره میتونی خودت توی بیمارستان کارات رو بکنی. بار او ...

آها خوبه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼