2777
2789
از اولم خروجی نداره ولی اگر کسی نظرش این باید وقتیم دعوتش میکنن قبول نکن و نره ...

خب عزیزم اون طرف دوست داشته عروسی گرفته و دعوت کرده این بنده خدا هم میخواست بگه بهتره سرمایه مونو حفظ کنیم ولی با جملات درستی نگفته 

خیلی سخته شرایط هرروزم گرونی دیگه مخم نمیکشه اینقدر فکر کردم چی کنیم تا یکم از این بدبختی هرروز مملک ...

من که همش به خودم میگم بیخیال دختر تو لحظه باش لذت ببر ولی هی فکرم درگیر میشه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

200تومانی طلا پس انداز داریم ولی دیگه هیچی نداریم

با همین ٢٠٠ هم میشه وسایل اولیه رو بخرین

ی مقدارم کالای قسطی بردارین کلا با ٣٠٠ ٣٥٠ جمع میشه ب نظرم اگر سختگیری نکنین و واجبات رو بخرین

با وام ازدواجتون خونه بخرین 

اول خونه بعد طلای بدون اجرت چقدر پس انداز دارین???

خونه رو نمیتونیم ولی طلا رو میشه. با قیمتی که الان داره هی نوسان میزنه درسته طلا خریدن؟ طلای بدون اجرت یا آب شده یا دیجیتال کدومش بهتره؟ 

خونه رو نمیتونیم ولی طلا رو میشه. با قیمتی که الان داره هی نوسان میزنه درسته طلا خریدن؟ طلای بدون اج ...

طلای ابشده اگر اشنا داری یا جای مطمین میشناسی بهتره ب نظرم

طلا اصلا قابل پیش بینی نیست عزیزم ولی اگر میخوای بگذاری بالای یکسال بمونه و نمیخوای بفروشی و نیاز نداری ب پولش هروقت بخری خوبه

ببین درمورد خرید طلا هروقت به ثبات رسید وقت خرید هست درواقع دقت داشته باش هر وقت همه میخرند تو بفروش هروقت همه میفروشن تو بخرررر😄😄😄چون ملت ما عادت دارند طلا میره بالا میدوند میخرند میاد پایین از ترسشون میخرند!!!!

ببین وقتی داره تند و تند بالا میره نخر هیچوقت چون بعدش اصلاح میده و ی مدت ثابت میشه اونموقع بخر