2777
2789

سه هفته س سرکلاژ شدم و نخ سرکلاژ رو احساس میکنم و رو مخمه

بارداری قبلیم احساسش نمیکردم نمیدونم حس میکنم این دکتر نخو بلند تر بریده شاید،فکرم همش مشغوله

ومنتظرم برم آنومالی همه چی خوب باشه تااینجاش که به سختی گذشت

..........

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوش به حالت که آخراشی

خوش ب حالم ؟بیچاره شدم دوست عزیزم تا رسیدم اینجا....همین الان از دکتر اومدم داپلر برای خونرسانی جنین نوشته ...ماه پیش ازمایش داده بودم همه چی خوب بودا دوباره این ماه همونننن ازمایش تکرار کرده !خستم کرده اصلا

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خوش ب حالم ؟بیچاره شدم دوست عزیزم تا رسیدم اینجا....همین الان از دکتر اومدم داپلر برای خونرسانی جنین ...

میدونم عزیزم منم تازه غربالگریو تکرار کردم چون ریسک داشتم سرکلاژی هم هستم وعفونت ویبوست بیچاره م کرده

میگم یعنی خداروشکر که گذروندی وبا همه سختیها آخراشی دیگه سه هفته دیگه خیالت رااااااحته راحته ۳۵ رد شه استرس هیچیو نداری

..........
میدونم عزیزم منم تازه غربالگریو تکرار کردم چون ریسک داشتم سرکلاژی هم هستم وعفونت ویبوست بیچاره م کرد ...

الهی گردم چقد سختی کشیدی ...ایشالا برا شمام بخیر و خوشی بگذره...تروخدا دعام کن بگذره ...ب سلامت بیاد بغلم یع سقط داشتم ....

1
5
10
15
20
25
30
35
40
الهی گردم چقد سختی کشیدی ...ایشالا برا شمام بخیر و خوشی بگذره...تروخدا دعام کن بگذره ...ب سلامت بیاد ...

ان شالله سالم بغل بگیریش من همونیم که کامل درکت خواهم کرد

منم یه سقط داشت و بچه دیگمو دو سالگی یهویی از دست دادم،خدا خودش کمک میکنه بهمون

..........
ان شالله سالم بغل بگیریش من همونیم که کامل درکت خواهم کردمنم یه سقط داشت و بچه دیگمو دو سالگی یهویی ...

ایشالا واقعا ......🥲🥲🥲❤️

1
5
10
15
20
25
30
35
40