2777
2789
مثلا اون پسر چقدر میتونه خرج کنه؟؟ جز گل خریدن یا کافه رفتن مثلا چقدر؟؟؟

بعضیا تیغ میزنن دیگه به اینجا ختم نمیشه

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
خرید_هدیه_ خرید ک فقط گل و اینا نیس میتونه لباس ارایشی بهداشتی هرچیزی باشه و واست یمقدار پول انتقال ...

خب پس چرا گیر من نمیاد باور میکنی تابحال ی گل هدیه نگرفتم 

😶عججججب🤑

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب پس چرا گیر من نمیاد باور میکنی تابحال ی گل هدیه نگرفتم

مطمعنی انتخابات درسته؟ مطمعنی توقعت پایین نیست؟

من از روز اولی ک با شوهرم آشنا شدم بهش فهموندم من خرج دارم نمیتونم با فرد خسیس باشم دیگ وظیفه ی  خودش میدونست برام وسیله بگیره پول بده بهم و ... 

ورودِ افرادِ خودشیرین و حال خراب به تاپیکِ من ، اونایی ک جوِ تاپیک رو سمتِ بحثای غیرمربوطه و دیوونه بازی میبرن کاااملاممنوع درغیر اینصورت نینی یار و مجبوراً تگ میکنم پس شعور داشته باش و احترام خودتو نگه دار🤝اگه میخای بحثی پیش نیاد پس خاهشا ریپ نزن من نظرمو میدم مجبور نیستی بپری وسط رد کن بره🫡

بعضیا تیغ میزنن دیگه به اینجا ختم نمیشه

مثلا فوقش در چه حد میکشون والا من یکیو میشناسم اینقدز از پسرا تیغ زد الان مثل گداهاست هیچی نداره با اینک پدرش پولداره اونا دین ندارن؟

😶عججججب🤑

مطمعنی انتخابات درسته؟ مطمعنی توقعت پایین نیست؟من از روز اولی ک با شوهرم آشنا شدم بهش فهموندم من خرج ...

چرا توقعم پایینه و انتخابام اشتباه حتی در حد ابرو ریزی بوده 

هیچ مرد خوبی اطرافم نبود 

😶عججججب🤑

چرا توقعم پایینه و انتخابام اشتباه حتی در حد ابرو ریزی بوده هیچ مرد خوبی اطرافم نبود

خب دیگ صبر کن یه مرد واقعی ک دوستت داشته باشه اول اینکه خودش میاد بهت علاقشو ابراز میکنه ، واسه بدست اوردنت تلاش میکنه از روز اول هدفشو بهت میگه و مشخص میکنه برات خرج میکنه.. انقد کم توقع نباش دختر

ورودِ افرادِ خودشیرین و حال خراب به تاپیکِ من ، اونایی ک جوِ تاپیک رو سمتِ بحثای غیرمربوطه و دیوونه بازی میبرن کاااملاممنوع درغیر اینصورت نینی یار و مجبوراً تگ میکنم پس شعور داشته باش و احترام خودتو نگه دار🤝اگه میخای بحثی پیش نیاد پس خاهشا ریپ نزن من نظرمو میدم مجبور نیستی بپری وسط رد کن بره🫡

مطمعنی انتخابات درسته؟ مطمعنی توقعت پایین نیست؟من از روز اولی ک با شوهرم آشنا شدم بهش فهموندم من خرج ...

و اینکه چجوری به طرف مقابل بفهمونم که خرج دارم و ...؟ 

اینقدر خودمو پایین میگیرم ک حس میکنم عمرا ادم خوب و پولداری عاشق من بشه در این حد خانوادم اعتماد بنفسمو خورد کردن  همش تو خونه سرکوفت میخورم بخاطر بی محبتی و بی پولی 

😶عججججب🤑

خب دیگ صبر کن یه مرد واقعی ک دوستت داشته باشه اول اینکه خودش میاد بهت علاقشو ابراز میکنه ، واسه بدست ...

همچنین ادم خوبی کجا پیدا کنم؟؟

😶عججججب🤑

و اینکه چجوری به طرف مقابل بفهمونم که خرج دارم و ...؟ اینقدر خودمو پایین میگیرم ک حس میکنم عمرا ادم ...

ببین اینا تجارب شخصیه من نمیتونم ب تو راجب این چیزا راهنمایی بدم ولی خب بعد یه تایمی بگو بریم بیرون بعد بگو فلان چیزو خیلی ازش خوشم اومد یا بگو میشه واسم بگیریش و یذره پول لازم دارم و... البته طرف مقابلتم باید بفهمه مفتکی رابطه رو پیش نبره و خسیس نباشه 

خب دیگ صبر کن یه مرد واقعی ک دوستت داشته باشه اول اینکه خودش میاد بهت علاقشو ابراز میکنه ، واسه بدست ...

با همسرت دوست بودین؟

اون زمان چند سالت بود ؟ ک اینقدر انتخابت درست بود 

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
همچنین ادم خوبی کجا پیدا کنم؟؟

الله اعلم😂

با همسرت دوست بودین؟ اون زمان چند سالت بود ؟ ک اینقدر انتخابت درست بود

باور کن نزدیک 6 ماه دوست بودیم مجازیم اشنا شدیم البته همدیگرو حضوریم میدیدیم حداقل ماهی یک یا دوبار ... من یماه دیگه یکسال میشه ک ازدواج کردم... عزیزم مام تنش داریم گاهاً اختلاف سلیقه و نظر داریم ولی به این نتیجه رسیدم ک ویژگیای خوبش بیشتره و همین منو دلگرم کرده

با همسرت دوست بودین؟ اون زمان چند سالت بود ؟ ک اینقدر انتخابت درست بود

من الان 20 سالمه و همسرم 25 سالشه

من الان 20 سالمه و همسرم 25 سالشه

واقعا خیلی بیشتر از سنت درک و فهم داری 

دانشجویی ک بگم آشنایی با آدمای مختلف تو جامعه باعث شده اینقدر بدونی

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
واقعا خیلی بیشتر از سنت درک و فهم داری دانشجویی ک بگم آشنایی با آدمای مختلف تو جامعه باعث شده اینقدر ...

قربونت برم عزیزممم😍نه من پشت کنکورم خدا بخاد سال دیگ دانشجو میشم اگه همت کنم🫢😅