2777
2789
عنوان

شماهم آش رو با قاشق میخورید😳 لطفا نگید اره

| مشاهده متن کامل بحث + 944 بازدید | 61 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

😐مگه کوبیده رو با چی میخورد اون دوستمون😂😂تازه هیجان کوبیده ک با برنج تو ی راند تموم شه اون ادرنال ...

اون بنده خدا منظورش دیزی بود گفت گوشت کوبیده آبگوشت این بنده خدا اصلا تاپیک رو درست نخونده

حالا منظورش کوبیده هم باشه بازم عجیب نبوده حرفش

صفحه اول و دوم تاپیکش همش این بود که مگه تا حالا کباب نخوردی؟ کجا زندگی میکنی که کباب نخوردی 

بنده خدا هی هم گفت بابا منظورم کباب نیست منظورم گوشت کوبیده ابگوشته باز میدی بقیه بدون اینکه تاپیکو بخونن نوشت مگه تا حالا کباب نخوردی؟

هیچی دیگه تاپیکشو قفل کرد وگرنه فکر کنم هنوز ادامه داشت

اون بنده خدا منظورش دیزی بود گفت گوشت کوبیده آبگوشت این بنده خدا اصلا تاپیک رو درست نخونده

عه جدا 

نمیدونستم معذرت میخوام❤️مرسی که گفتی قشنگم

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

بعضیا با نون میخورن

من تعجب هامو ۲۲سال پیش کردم وقتی دیدم خانواده شوهرم دل و جگر گوسفند رو با پلو میخورن و کتلت و جوجه کباب رو با پلوعدس😐😐.از اون روز از هیچی دیگه تعجب نمیکنم و اینکه چقدر سختم بود که مثل اونا غذا بخورم

نه ما آش و با چاقو میخوریم

در ضمن اون کاربر گفت گوشت کوبیده که منظورش گوشت آبگوشت بود . نگفت کباب کوبیده که

خدایا با کیا شدیم ۸۰ میلیون نفر🤦‍♂️

از شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست خودمه