2777
2789
عنوان

دخترم حالش خوب نیست

158 بازدید | 18 پست

حالش خوب بود تا آخر شب بازی می‌کرد، یهو شب شروع کرد ب تب و استفراغ. حتی آب هم می‌خورد می‌آورد بالا. 

یکسال و ده ماهشه. صبح بردمش دکتر سرم زد و دارو داد گفت ویروسه. خداروشکر بالا نیاورده ولی خیلی بی حاله، همش میگه بخوابم. در حالت عادی کلن ورجه وورجه می‌کرد استراحت نداشت. 

انگاری معدش ریخته بهم. استفراغ و مدفوع ش خیلی بوی بدی میده، آروغ هم  ک میزنه همینجور. شما راه حلی سراغ دارین؟ خیلی نگرانم 

لطفا با دل پاکتون نفری یه صلوات براش بفرستین 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مایعات بخوره مایعات گرم

استراحت کنه

یه مادر داری که نفس میکشه؟؟ خوشبختی و خودت بی خبری حسودیم میشه🥲 به همههههه ی اونایی که مامان دارن و تو بغلش🫂 اروم میشن..🥲. مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

الان ویروس زیاده عزیزم پاشویش کن . بهش سوپ و مایعات زیاد بده ک از بدنش بره بیرون . ان شالله بهتر میشه

لطفا برای سلامتی پدرم یه صلوات میفرستی ؟اینم برای شما.   اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

ویروس جدید اومده خواهر زاده منم الان دو هفته هست اسهال و تهوع ولش نمیده همش دکتره

(راز آرامش در زندگی دوچیز است🤞امروز را با خدا قدم بزن🚶‍♀️☝فردا را ب او بسپار👍

با مشورت پزشک بهش دمنوش زنجبیل لیمو و عسل بده

زیر ۲ سال نباید عسل بخورن . خیلی خطرناکه

لطفا برای سلامتی پدرم یه صلوات میفرستی ؟اینم برای شما.   اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم