2777
2789
عنوان

معلم بچه های شما هم

111 بازدید | 18 پست

از دماغ فیل افتادن؟؟؟؟

سلام به نی نی سایتی های عزیز😊ندا جون سابقم از سال ۸۹ نی نی سایت عضوم اون وقتااینجا کلوپ داشت و۸تامون پایه بودیم سحر.عادله.یاسی سمانه.مهشید.آزاده ساراعشقید به یاد قدیما💖 هرکسی اینجا عضو نبود😲  چه روزااایی بود😌

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مهدی هاشمی توی رقص پرواز یه دیالوگ داره میگه من نمیدونم چرا هرکسی مسئول یه توالتی میشه فکر میکنه خدا بالاتر از آفتابه نیافریده.

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

نه خیلی خانوم خوبیه ماهه ماه

بچم یه روز نره پیام میده که چیشده بچه مریض شده که نیومده

گله

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

والا ۳ساله مدرسه می ره معلم ها چنان رفتار می کنند مثل اینکه ما ابلح واونها فیلسوف زمانه هستند..مغرور وخشک

سلام به نی نی سایتی های عزیز😊ندا جون سابقم از سال ۸۹ نی نی سایت عضوم اون وقتااینجا کلوپ داشت و۸تامون پایه بودیم سحر.عادله.یاسی سمانه.مهشید.آزاده ساراعشقید به یاد قدیما💖 هرکسی اینجا عضو نبود😲  چه روزااایی بود😌

خداروشکر اکثرا راضی هستید پس شانس منه البته به محیط زندگی وفرهنگ هم تا حدودی مربوطه

ما مادر یکماه پیش اومد تهدید میکرد 

ما بچه هامونو میسپریم دست شما ،باید چهار چشمی مراقبشون باشید

حالا اینجوری نه ها خیلی با لحن بد حرف زدن باهام 

،همکارام از پشت داشتن چپ چپ نگاه میکردن ،مام گردن کج کردیم گفتیم چشم مثل بچه خودم مراقبم 

والا