2777
2789
کی مغرور بشه دختر یا پسر

دختره دیگه ... هی خونش رو نزنه تو سر زندگیشون

با هم دوست باشیم __ این اصل زندگیه👌☺

مثلا داداش دوستم زنش خونه خرید کارمندم بود کم کمک ماشین مغرور شد هی زد تو سر مردش و بچه رو برداشت و طلاق گرفت رفت ..

وَ خدایی که بشدت کافیست ...🌱

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دختره دیگه ... هی خونش رو نزنه تو سر زندگیشونبا هم دوست باشیم __ این اصل زندگیه👌☺مثلا داداش دوستم ز ...

مردی که چشم طمع داره رو باید زد تو سرش اتفاقا. لابد یه چی دیده که زده تو سر شوهره

مردا فکر کردی همه 100 تومن 100 تومن حقوق میگیرن؟

مردا بیشتر از زن ها نیگیرن 99درصد شغل ها مال نرداس مثلا مکاتیکی فوق العده درامد داره زن ها فقط یه سری شغل های محدود دارن با درامد کم

مردی که چشم طمع داره رو باید زد تو سرش اتفاقا. لابد یه چی دیده که زده تو سر شوهره

داداشه دوستمه ... 

میگه به نظر من مقصر جفتشون بودن 

مردا بیشتر از زن ها نیگیرن 99درصد شغل ها مال نرداس مثلا مکاتیکی فوق العده درامد داره زن ها فقط یه سر ...

مردای کارمند دنبال زن شاغل اکثرا. چون حقوقشون پایینه. زن کارمند هم دیگه همون حده حقوقشون. 

مردا بیشتر از زن ها نیگیرن 99درصد شغل ها مال نرداس مثلا مکاتیکی فوق العده درامد داره زن ها فقط یه سر ...

والا الان دیگه بعضی خانمها درامدشون بیشتر از مردهاست

مثل مزون . آرایشگاه و ...

کارمندهام که دیدی تو اداره بعضیاشون پستشون بالاتر از مردهاست پس حقوقشونم بیشتره

یه مکانیک رو نبین 

والا الان دیگه بعضی خانمها درامدشون بیشتر از مردهاستمثل مزون . آرایشگاه و ...کارمندهام که دیدی تو اد ...

ارایشگاه😂😂😂حرف زن های ارایسگر باور نکن   الان سالن ها عروس ندارن ...لاین های خدماتی هم همشون درصدیه😂😂😂

ارایشگاه😂😂😂حرف زن های ارایسگر باور نکن الان سالن ها عروس ندارن ...لاین های خدماتی هم همشون درصد ...

عجب ...یه کلیپ دیدم دختره میگف ماهی ۸۰ تا ۱۰۰ میزنم

ناخنکارم و ...