2777
2789
عنوان

از کدوم عضو فامیل بدتون میاد و بهشم گفتین

| مشاهده متن کامل بحث + 843 بازدید | 54 پست
این جسارت رو ندارم به روش بیارم

من از قیافم ضایعست

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂
دوتا از عمه هام یعنی کلمه فاااااااااحشه رو از روی این دوتا پتیاره ساختن بقرانهرچقدر هم فحش بهشون داد ...

منم گفتم مادربزرگ مادریم خیلی بهمون حسودی میکنه میره اینور اونور بد مارو میگه

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان نفهمیدم جمله ات تناقض داشت، چون نمیخوای اذیت بشن، بهشون نشون میدی؟؟؟؟خب اینجوری ک اذیت میشن،نار ...

نه مثلا ی سریا هستن که ایف و اوف میکنن طرف ناراحت میشه من ی راست نشون میدم که سوتفاهم پیش نیاد

از کل خاندان مادرم و خانواده شوهرم

من از کل خاندان پدرم 

عمه های خرابم

چرا هممون از عمه شکایت داریمممم

خانواده مادری بی ادب و بی شخصیتن راحت تو چشمت زل میزنن هرچی تو دهنشون بیاد میگن

عینهو عموی من