2777
2789
عنوان

نظرتون راجب این مدل فرمالیته چیه

90 بازدید | 13 پست

استایل ها کلاسیک (شبیه فیلم شهرزاد) 

یه باشگاه اسب سواری تو شهرمون هست که کافه داره 

گرفتن کلیپ فرمالیته اینجوری چطوره؟؟؟؟ 

اسب سواری هم بلد نیستیم 

اگر ایده ای دارین بگیدد

ممنون میشم برا ارامشم صلوات بفرستی دوستان نینی سایتی  سرحرفم با اوناییه که کافیه یه تاپیک بزنی میان میگن خوشبحالت سطح دغدغتو ، یاچه فکرایی میکنی. گلم اینجا نینی سایته بدبخت خونه که نیست بزار راحت باشیم لدفا...اعتراف میکنم کاربری دیگری دارم😁

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

جالبه

دقیقا متفاوت هم هست 

فقط نمیدونم چه ژستی یا چه مدلی با اسبا عکس و فیلم بگیریم وقتی بلد نیستیم

ممنون میشم برا ارامشم صلوات بفرستی دوستان نینی سایتی  سرحرفم با اوناییه که کافیه یه تاپیک بزنی میان میگن خوشبحالت سطح دغدغتو ، یاچه فکرایی میکنی. گلم اینجا نینی سایته بدبخت خونه که نیست بزار راحت باشیم لدفا...اعتراف میکنم کاربری دیگری دارم😁

با استایل کلاسیک تو باشگاه اسب سواری موافق نیستمولی کژوال خوب میشهمثل ی کراپ کت چرم و لگ و بوت بلند ...

پس کجا بنظرت 

نه اخه میخوایم کلاسیک باشه

از فرماليته خوشم نمياد 

همه عروس دامادا هر دوره ى سرى كار تكرارى انجام ميدم و دو ماه بعد اون كارا از مد ميوفته و ى چيز جديد مياد 

به نظر من كارى كه خودت دوست دارى باهاش خاطره داشته باشى انجام بده 

از فرماليته خوشم نمياد همه عروس دامادا هر دوره ى سرى كار تكرارى انجام ميدم و دو ماه بعد اون كارا از ...

من عکسای فرمالیتمو از عکسای عروسیم بیشتر دوست دارم

خیلی رئال تر و قسنگتر شدن 

اون استرس عروسی باعث میشه عکسا اونجوری ک باید نشن

ی سری کافه ها هستن دکور کلاسیک دارن اونجاها خوب میشه

ممنونممم سرچ کردم یه کافه خوگشلا و کلاسیک پیدا کردم