2777
2789
سری اول ک ساخته شد کارگردان گفت ب هیچ وجه سری دو ساخته نمیشه بهش پول هنگفتی پیشنهاد شد و ساخته شد

اره خب سریالش آنقدر معروف شده دیگ از خداشونه وای خدایی فصل دوم هم خوب بود 

کـی مثـل خــودم دـلــبر لـــجـبــاز داره✨🌈

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فک نمیکردم یه روز برای بازی یه قل دوقل هیجان داشته باشم😂🤌

😂😂😂😂منمم وااای اون بازی چی بود می‌رفتند تو اتاق اونم عالی بود 

اره شاید تو یه قسمت همشون میمیرنمن فقط حالم بد شد از اون خیانت کار بیرونیه😡

اون که خودش با اونا همدست است مهره اصلی هست قبلا فصل اول دیدمش دقت کنی اصلا این تو بازی نبود رای برای خروج از بازی بود یهو این اومد رای داد که بازی ادامه پیدا کنه 

اون که خودش با اونا همدست است مهره اصلی هست قبلا فصل اول دیدمش دقت کنی اصلا این تو بازی نبود رای برا ...

نه منظورم اون ملوانه هست 

این داداشش اگه اسمشو به شخصیت اصلی میگفت خیلی عالی میشد 

اخه دلت برای کی میسوزه مسخره

نه منظورم اون ملوانه هست این داداشش اگه اسمشو به شخصیت اصلی میگفت خیلی عالی میشد اخه دلت برای کی میس ...

آها اره اون ))ولی ت رنس هم خوب بود تا آخر باهاشون بود روش کراش زدم 🤣🤣

[QUOTE=366058323]خیلی خفن بود هم ارامش داشت هم کاربلد بود قدشم بلند بود خیلی بدرد بخور بود بازیگرش سرچ کن اره کراشه ...[/QUOTE

وااای آره اون میمی هاش😆😆قدش اره خیلی بلند بود دقیقا من همون لحظه اول اینو نشون داد خوشم اومد وقتی موهاش باز بود هم بیشتر بهش میومد نمی‌دونم چرا اینو با اون دختره شیپ میکردم که مرد ))

حق داشتی منم وقتی مرد تو دلم گفتم عشقش مرد😂 اصلا نمیتونم دختر یا حتی ترنٔس ببینمش

وای منم بخدا همش میگفتم کاش مرد بود تو سریال 😂😂االبته منم مرد میدیدمش همش هم دنبال صحنه عاشقانه بودم 🤣🤣🤣اسمش چیه می‌دونی من گوگل سرچ کردم نمیاد فقط بازیگران فصل یک میاد