2777
2789
نه عزیزم نفروش سه سال دیگه با پول همینا ماشین میخری طبق پیشبینی کارشناسهای اقتصادی بی طرف

اتفاقا الان ماشین لازمم بشدت. میخاستم یه وام صدتومنی بگیرم .این یه ذره طلاهم بفروشم تا ببینم چی میشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اتفاقا الان ماشین لازمم بشدت. میخاستم یه وام صدتومنی بگیرم .این یه ذره طلاهم بفروشم تا ببینم چی میشه

وامو بگیر طلا بخر

بذار کنار بعد عید همشونو بفروش ماشین بخر

فروختن طلا کار دو ساعته ،عجله نکن

نه عزیزم نفروش سه سال دیگه با پول همینا ماشین میخری طبق پیشبینی کارشناسهای اقتصادی بی طرف

از یه طرفم دوتا دختر جوون دارم که اگه بخان ازدواج کنن هیچ طلایی ندارم که هدیه بدم بهشون.اینا رو برداشته بودم برا اونا.ولی بدون وسیله سخته.خودشون اصرار دارن یه ماشین بگیریم

وامو بگیر طلا بخربذار کنار بعد عید همشونو بفروش ماشین بخرفروختن طلا کار دو ساعته ،عجله نکن

آخه ماشین هم هر روز داره گرونتر میشه تا بعداز عید یه ماشین ۳۰۰تومنی حداقل ۱۰۰تومن میره روش😥

آخه ماشین هم هر روز داره گرونتر میشه تا بعداز عید یه ماشین ۳۰۰تومنی حداقل ۱۰۰تومن میره روش😥

ماشین الان اوج گرونیشه بعد عید معمولا یه رکود و پایین اومدن قیمتی داره

مگر اینکه نو ثبت نام کنی که اصلا اون بحث جداست

اگه کسی رای نمیداد چی میشد؟واقعا واسم سواله ها بی منظور اصن متوجه نمیشم اینو

به شتره گفتن میخای مامانت دختر بیاره یا پسر؟ گفت من بارم بارمه چه فرقی برام دختر ویا پسر؟

حالا ما بار بارمونه چه فرقی میکنه؟..............

به آدم درست رای میدادن

بی خیال خانه از پای بست ویران است خواجه در فکر نقش ایوان است

قانون کارما میگه: وقتی کسی برای تو مناسب نیست...خدا کاری میکنه که اون آدم بطور مداوم بهت آسیب میزنه تا تو اونقدر قوی بشی که به میل خودت رهاش کنی