2777
2789

اخه دبستان خیلی وقته‌نمره نمیدن 

باهاش بیشتر کار کن اسی

اگه‌میتونه قصه‌بخونه کتاب قصه‌های خیلی کم حجم بخر بخونه 

در نهایت غصه نخور بابا درست میشه

یکی از فامیلامون‌ بچش اصلا نمیتونست درس بخونه‌ تو اول ابتدایی‌

حتی از مدرسه همش فرار میکرد

بعدا رفته رفته بهتر شده‌ الان کلاس چهارمه.

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بله عزیزم نیاز به تلاش مردودیه و از قابل قبول درجه ش پایینتره قابل قبول نمره ۱۰ تا ۱۴ یا ۱۵ رو شامل ...

نمیشه کاری کرد مردود نشن؟

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
منم تعجب کردم. منم دوتا دختر ام کلاس ششم و دوم ابتدایی هستن تا حالا نمره ندیدم. کلا توصیفی هستش.

نه راس میگه برا پسرمنم نمره میدن ابتدایی هست معلم گفته بخاطر اشنایی بانمره میدم که متوجه بشن بخاطر نیم نمره ممکنه از شاگرد ممتازی تو کارنامه بمونن میگه میخام بانمره اشنابشن بدونن قابل قبول چه فرقی با خوب یا با نیاز به تلاش داره

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
منم تعجب کردم. منم دوتا دختر ام کلاس ششم و دوم ابتدایی هستن تا حالا نمره ندیدم. کلا توصیفی هستش.

والا من بزرگمم دوازدهمه یاد ندارم6سال دبستانش نمره بهشون داده باشن اینم که نسل جدیدتره ندیدم🫤شوخیش گرفته حتما

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
چشم عزیزم

نگارش نمره جدا نداره فارسی هست که شامل املا ونگارش وروخوانی وحفظ شعرو....میشه ویک نمره به عنوان فارسی میذارن

نگارش اکثرا کم میشن چون چیزخاصی اموزش نمیدن وامتحان میگیرن 

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

نه راس میگه برا پسرمنم نمره میدن ابتدایی هست معلم گفته بخاطر اشنایی بانمره میدم که متوجه بشن بخاطر ن ...

چه کار بدی 

کلا نمره رو از ابتدایی بخاطر استرس نداشتن بچه ها حذف کردن 

حالا اینا دوباره میخوان کاری کنن بچه بخاطر نیم نمره گریه کنه