دخترbarani مدیر استارتر عضویت: 1400/10/06 تعداد پست: 4017 عنوان خانوما تروخدا بیاین نگرانم 104 بازدید | 17 پست من چند دقیقه پیش دست زدم یهو دیدم اینجای کف سرم زیرش سفته و انگار ورم داره وقتی فشار میدم هم یه درد خفیف دارهتروخدا تا حالا اینجوری شدین؟ممکنه اینجا غدد لنفاوی باشع؟ آخه خیلی وقته سرماخوردگی دارم هی خوب میشه دوباره میگیرم از استرس دستام میلزره لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون، زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ، السلام علیک یا ابا عبدالله 💚 1403/10/08 | 17:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترbarani مدیر استارتر عضویت: 1400/10/06 تعداد پست: 4017 محدوده آبی رنگ لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون، زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ، السلام علیک یا ابا عبدالله 💚
_negah__ عضویت: 1403/10/01 تعداد پست: 300 عفونت نیست؟ من یه بار پشت گوشم اونجوری شد گفتن عفونته، اون قسمت گرمه؟
دخترbarani مدیر استارتر عضویت: 1400/10/06 تعداد پست: 4017 عفونت نیست؟ من یه بار پشت گوشم اونجوری شد گفتن عفونته، اون قسمت گرمه؟ نه گرم نیست ولی این ویروس به همه جام زد حتی چشم لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون، زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ، السلام علیک یا ابا عبدالله 💚
دخترbarani مدیر استارتر عضویت: 1400/10/06 تعداد پست: 4017 برو بابا جوش زیر پوستی زدی🤣🤣🤣🤣 خیلی بزرگه هااا لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون، زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ، السلام علیک یا ابا عبدالله 💚
_negah__ عضویت: 1403/10/01 تعداد پست: 300 نه گرم نیست ولی این ویروس به همه جام زد حتی چشم حتما یه دکتر برو
دخترbarani مدیر استارتر عضویت: 1400/10/06 تعداد پست: 4017 منم اینجوری ام !!!!!!!!!!!!!!!11فکر میکردم چیزی نیست یا خدا چند وقته اینطوری هستی لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون، زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ، السلام علیک یا ابا عبدالله 💚
دخترbarani مدیر استارتر عضویت: 1400/10/06 تعداد پست: 4017 دو سه ماه کجای سرته و چند سالته؟ من ۱۸ لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون، زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ، السلام علیک یا ابا عبدالله 💚
setaremehrabon عضویت: 1403/08/21 تعداد پست: 636 منم بعضی اوقات ی جوشایی تو سرم درمیاد،با اینکه تند تند حموم هم میرم، مادرشوهرم میگه مال شیرینی خوردن زیاد هست،قند یا شیرینی یا آجیل نخوردی ؟؟؟توی یک هفته خشک میشه خوب میشه،دستکاری نکن، اگه دیدی خوب نشد بدون غده چربی هس،خاله هام و داییم غده چربی تو سرشون بود،خطرناک نیس،نترس،اگه دوسداشتی یه عمل سرپایی داره،اصن خطرناک نیس
دخترbarani مدیر استارتر عضویت: 1400/10/06 تعداد پست: 4017 منم بعضی اوقات ی جوشایی تو سرم درمیاد،با اینکه تند تند حموم هم میرم، مادرشوهرم میگه مال شیرینی خوردن ... مرسی عزیزم یه جعبه شیرینی خوردم این هفته ولی شبیه جوش نیست آخه خیلی میترسم ۱۸ سالمه به اندازه کافی وسواس دارم 🤦♀️ لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون، زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ، السلام علیک یا ابا عبدالله 💚
setaremehrabon عضویت: 1403/08/21 تعداد پست: 636 مرسی عزیزم یه جعبه شیرینی خوردم این هفته ولی شبیه جوش نیست آخه خیلی میترسم ۱۸ سالمه به اندازه کافی و ... خیالت راحت مال شیرینی هست،عرق نعنا و چهل گیاه بخور تا داخل بدنت پاکسازی شه
نسیمشمال عضویت: 1402/09/25 تعداد پست: 11475 شاید داشته باشه هر جا رگ باشه غدد لنفاوی هم دارهولی این قسمت مال همه برآمدگی و گاهی درد داره من خودم این قسمتم بعضی وقتا درد میگیره و میزنه به گردنم