2777
2789
عنوان

زندگی بعضی از کاربرای اینجا خیلی عجیبه برام😶😶😶

| مشاهده متن کامل بحث + 1010 بازدید | 107 پست
تو واقعیت هم دیدم ایناروخیلی سخته خیلیییی حتی برای چند دقیقه هم نمیتونم تصور کنم که انقدر محدود باشم

من جایی که زندگی میکنم همچین بزرگ و پیشرفته نیست، دور و برمونم پر از روستاهای کوچیک و بزرگه

مامان خودم روستا بزرگ شده ازدواج کرده اومده شهر، ینی کلی فامیل و آشنای دور داریم که روستا زندگی میکنن 

اصلا این چیزایی که اینجا میگن رو تا حالا یبارم نشنیدم 

مثل شب زفاف و دسمال، معاینه بکارت و همین موردایی که استارتر گفتن 

نمیدونم واقعا اینا کجا زندگی میکنن🤔🤔

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این یکی از آسیب های اجتماعیه

که میتونه این علتهاش باشه:

خانواده با فرهنگ پایین

کودک همسری

شوهر بی غیرت و خیانتکار یا پارانوئید

ضریب هوشی کم اون خانم

یا ….

علتهاش زیاده 

مادر محدود باعث میشه بچه خوبی تربیت نکنه و متاسفانه این دور باطل ادامه دار میشه 

مگر اینکه زن قوی بشه و برای رهاییش از زندان کاری کنه .

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
مجازی خیلی باور نکن

نه واقعیته اصلا تاپیکاشونو بخون مثلا تا میوه فروشی میرن یه جوری با اب و تاب تعریف میکنن که قشنگ مشخصه شخص پشت اون تاپیک کلا پاشو از خونه تنها نذاشته بیرون

نمیخوام به کل منکر همچین زندگی هایی بشمااما به نظرم خیلی از تاپیک هارو هم نباید باور کنیمبعضیا به خا ...

من خودم آزادم ازهرلحاظ وهیچ مشکلی ندارم ،،اما دوروبرم انقدرازاین زنهاهست که حتی حق ندارن آشغال بزارن دم در  

این جور مردها به اسم غیرت رسمابرده داری میکنن( شرمنده قصدتوهین به هیچ خانمی ندارم ومنظورم مردهای به اصطلاح مسلمان هست)

ویران شده راحوصله منت معمار نباشد،ویرانه ماراهمان ویرانه بگذاربماند
من خودم آزادم ازهرلحاظ وهیچ مشکلی ندارم ،،اما دوروبرم انقدرازاین زنهاهست که حتی حق ندارن آشغال بزارن ...

این کارشون دقیقا بی غیرتیه

غیرت یعنی هوای پارتنرت رو داشته باشی تا غمگین نشه نه اینکه بشی مامور شکنجه.

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
خب چطوری مطیعش شدی جنگیدی واسه حقوقت یا فقط پذیرفتی؟

خب اوایل چون خیلی خیلی دوسش داشتم قبول میکردم برام مهم نبود ولی از وقتی خیانت کرده وفهمیدم چقدر ادم لاشی ایه خیلی پشیمونم که چرا به حرفاش گوش میکردم 

من جایی که زندگی میکنم همچین بزرگ و پیشرفته نیست، دور و برمونم پر از روستاهای کوچیک و بزرگهمامان خود ...

اخ دقیقااااا اصلا یه رسم و رسوماتی اینجا براشون جا افتادست که ادم برگاش میریزه

خیلی عجیبه واقعا،من اگه روزی بیاد همسرم نره سر کار میتونم زندگی رو یه نفره بچرخونم تعجب میکنم از این ...

بخاطر همینه که خیلیاشون مجبورن با هر شرایطی سازش کنن چون امادگی ورود به جامعه رو ندارن حتی تو سن بالا