2777
2789
عنوان

توی سن کم دارم خونه میخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 597 بازدید | 37 پست
من یه شهرستانم عزیزم نمیتونم بگم کجا شناخته میشم۳.۷۰۰ شد قیمتش با تهران خیلی فرق داره قیمتا تازه ساخ ...

منم شهرستانم عزیزم

بخدا خوب خریدی مبارکت باشه

من خودم شهرستانم ولی همسرم تهران

میخوایم شهر های اطراف تهران خونه بخریم اصلااااااا نمیشه

زیر 10 میلیارد نیست کلا

بعد الان موندیم چ کنیم

متاهل و متعهد💍💎در بند کسی باش که در بند حسین است💜کاربری پنجم و دارای 7 سال سابقه در نینی سایت😑تجربم تو نکات پزشکی زیاده سوالی داشتید بپرسید اگه تونستم حتما جواب میدم 🧡✨من میتونم به هدفام برسم و امسال هم میرسم انشاالله 🙂♥آقایون لطفا قبل درخواست دوستی به مجموعه تاپیک های مرد هول نینی سایتی مراجعه کنید!😂

بعد از چ مدت خوب شدی

هنوز هم خوب نشدم الان یکماه خریدیم و هنوز حس شادی زیاد ندارم 

خوب من مشکلات زیادی دارم و خرید زمین باعث نشد اون مشکلات از بین بره یکی بیماری همسرمه وقتی توی زمین راه میرفت با خودم میگفتم این بنده خدا با چه امیدی زمین خرید ایا بشه توش زندگی کنه یا نه ...و مشکلات دیگه که گفتنش حوصله سر بره

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم شهرستانم عزیزمبخدا خوب خریدی مبارکت باشهمن خودم شهرستانم ولی همسرم تهران میخوایم شهر های اطراف ت ...

اره همه میگن چ خوش شانس بودی 

خونه تازه ساخت و شیک ایشالله عکس میذارم

خدا کنه ت هم صاحب خونه بشب گلم

اره همه میگن چ خوش شانس بودی خونه تازه ساخت و شیک ایشالله عکس میذارمخدا کنه ت هم صاحب خونه بشب گلم

مبارکت باشه عزیزم

عکس گذاشتی تگم کن

متاهل و متعهد💍💎در بند کسی باش که در بند حسین است💜کاربری پنجم و دارای 7 سال سابقه در نینی سایت😑تجربم تو نکات پزشکی زیاده سوالی داشتید بپرسید اگه تونستم حتما جواب میدم 🧡✨من میتونم به هدفام برسم و امسال هم میرسم انشاالله 🙂♥آقایون لطفا قبل درخواست دوستی به مجموعه تاپیک های مرد هول نینی سایتی مراجعه کنید!😂

من درکت میکنم ما هم بع تازگی زمین خریدیم اونهم با فروش طلا و قرض ....حسم مثل شما بود یک حس دو گانه و ...

اما یه حس خوب این وسط داری اونم دیگه نگران بالا رفتن قیمت زمین و اینکه فکر کنی با این پول چکار کنی هست ما پارسال بین خرید یه واحد داخل مجتمع و زمین بعد از چند ماه فکر کردن زمین گرفتیم و بعدش با وجود فشار وام ها دیگه استرس اینکه چیکار کنیم رو نداشتیم

اما یه حس خوب این وسط داری اونم دیگه نگران بالا رفتن قیمت زمین و اینکه فکر کنی با این پول چکار کنی ه ...

مبارکه 

بله عزیزم درسته 

کاربری من اینجا لو رفته اگرنه  علت حس بدم رو میگفتم بهتون 

الان هم اگه دوست داشتین در خواست دوستی منو قبول کنین توی خصوصی براتون بگم چه اتفاقاتی افتاد برامون

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻