2777
2789
عنوان

یه خونه با پول خودم بدون شوهرم دارم میخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 727 بازدید | 32 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چون داری طلاعاتو می‌فروشی خخخ چون خودمم یه عدد طلا دوستم ۵۰۰ گرم طلا دارم این ماه رفتم صد تومن یه گوشی خریدم ولی خیلی ناراحتم میگم کاش این صد تومنم طلا می‌خریدم سود میکردم از گوشی چه حاصل طلا گرم ۴۶۰۰ بود الان پنج شده

همسرت حس بد نمیده که بهت؟ چون اکثرا آقایونی که درامدشون از خانمشون کمتره یجورایی با کاراشون میخوان ا ...

نه نه اصلاااا 

من خودمم اصلا حرف درامد و پول اینا رو پیشش نمیزنم اتفدر که پسر خوبیه دوست ندارم حس بد بگیره

واقعا ماهی شصت میلیون دوست دارم منم شغلشون بدونم خوشبحالت منم دنبال کار دومم که آزاد و پر درآمد باشه

گلم تاپیک های قبل هست نخواستم تاپیک کاری بشه ک نگفتم

داستانمم نوشتم من با خانواده فوق العاده فقیری اما با محبت  بزرگ شدم 

انگیزی پولدار شدن داشتم و ارامش و محبت خانواده از۱۵ سالگی کار کردم الان دوتا شاپ دوتا مغازه حضوری دارم خدارشکر

عزیزم نمیگید شغلتون چیه

گلم تاپیک های قبل هست نخواستم تاپیک کاری بشه ک نگفتم

داستانمم نوشتم من با خانواده فوق العاده فقیری اما با محبت  بزرگ شدم 

انگیزی پولدار شدن داشتم و ارامش و محبت خانواده از۱۵ سالگی کار کردم الان دوتا شاپ دوتا مغازه حضوری دارم خدارشکر

متوجه نمیشم برای چی داری خونه می‌خری وقتی نیازی نداری تو بخری من جات بودم یه ماشین خوب باهاش می‌خرید ...

ماشین دارم عالی نیست ک اما راضی هستم 

چون نمیخوام منت کسی سرم باشه وقتی درامدم عالیه

توی خونه پدر شوهرم نشستم 

خب خونه هم میخرم کیفشو میبرم مال خودم