جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
والا از کرونا من انقد اذیت شدم عروسی مهمونی تولد هرچی دعوت بشم میرم اما خب خودمو اذیت هم نمیکنم شیک و زیبا بودن مهمه لباس و کفش نمیخرم قبلی ها زیاده حالا پوشیدم باشی همونو میپوشم آرایش هم خودم میکنم
چقد سخت میگیری.. من ی لباس خریدم سه چهار سال پیش. اونو توعروسی دختر خاله شوهرم. پسرعموی خودم .دخترعموم..پسرداییم. ختنه سوران پسرعموم و عروسی پسرعمم پوشیدم البته لباس شیک و تکی هستشا ..میکاپم والا ما هرجا رفتیم میدیدی خرپولن ولی نه شینیون کردن نه میکاپ ارایشگاهی.. این هزینه ک شما میخای واسه عروسی دختر عموت بکنی من میخام واسه عروسی داداشم بکنم کفشم میتونی ارزونتر پیدا کنی ..خلاصه اینکه مگ بقیه چی میپوشن بقران همه ب لطف این تورم تویه سطحیم.. سخت نگیر برو لذتشو ببر.. لباسو بعضی جاها میشه اصن کرایه کرد ک هزینه زیادی ندی.. واسه میکاپ یا رنگ مو هم تو دیوار سرچ کنی کلی سالن میاد ک مدل میکاپ میخوان یا مدل شینیون..