2777
2789

اگه یه بنفر تو زندگیت باشه و همش قول و حرفای های که بهت میزنه عمل نکنه ولش میکنی؟؟؟

یه پسر تو زندگیم هست خیلی حرررررررف و فقط حرف قشنگ میزنه مثلا یه نمونه یه مواد غذایی تو خونم تموم شده بود ۵ ماه چندین و چندبار بهم گفت برات سفارش دادم بیارن و هربار اومده پیشم  به روی خودش نیاورده چندین بار چندین چیز بهش گفتم و اونم گفته برات انجام میدم و خیلیارو خودش گفته انجام میده و انجام نداده مثلا گفت برات ماشین میخرم اصلا اصلا یبارم نگفتم برام بخرا هربار خودش فرو کرد توی سرم ۵ ماه تموم بهم گفت ولی انجام نداد و این یه اخلاقی هست که من به شدت ازش متنفرم از حرف زدن و عمل نکردن و باعث شده بدبین بشم و دلم میخواد کات کنم با متنی که میزارم الان ببنید خوبه  از ماشین که بزرگه تا خیلی چیز های کوجیک و بزرگ دیگه(اینم بگم بله درسته وظیفه ای نداشته ولی حق نداشته بگه و مثلا امید بده به دل ینفر و ناامیدی کنه ) 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.