2777
2789
عنوان

خانمای مجرد بالای سی سال نظرتون در مورد این ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 678 بازدید | 85 پست
بله

ببین هیچ مشکلی نداره

مرد مجرد هم میتونه بد باشه

چندتا چیز رو دقت کن

اینکه برای مهریه حتمااااا زمینی یا خونه ای که نقد هست رو مهریه کن

اگه قبول کردی ممکنه بچه هاش رو ببینی

که اشکال نداره اگه خانومش نقش پررنگی نداره

و ببین من یه آقا رو میشناسم زنش رو طلاق داده

تو نی نی سایت میگن مردا حتما مشکلی دارن طلاق میگیزن

ولی من که این آقارو میشناسم میتونم بگم که بسیاررررررر آدم خوبیه و از خیلی پسرای مجرد دیگه بهتره

خوشبخت شی و امیدوارم تصمیم درست بگیری و دوره ی آشنایی طولانی بذاری

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه منظورشون این بود که چرا خودتو کم میبینی تو ارزشت بالاتر از این حرفاست

خب حالا منظورشون اینم باشه

تو جامعه و سایت هستن افرادی که با ادمای طلاق گرفته و بچه دار ازدواج کردن

چه عیبی داره؟

ببین ما همچین موردی تو اقواممون داریم حالا سنا یکم بالاتر اولش دختره خوشحال خوشحال زن یه مردی شد که ...

ممنون از توضیحاتتون

چه بگویم..نگفته هم پیداست..غم این دل؛ مگر یکی وُ دوتاست
خودم خیلی بدم میاد با مرد طلاق داده و بچه دار ازدواج کنم ولی میترسم سنم بالاتر بده و خواستگار بهتری ...

والا تنهایی بهتر از هر روز اعصاب خوردی و گریه زاریه. بعدا هم تو خونه بابات با حقوق باباتی دیگه

خب حالا منظورشون اینم باشهتو جامعه و سایت هستن افرادی که با ادمای طلاق گرفته و بچه دار ازدواج کردنچه ...

ببین دختر ۲۲ ساله در صورتی باید زن یه آدم این سنی بشه که یا مشکل جسمی یا چند مورد جدایی و ازدواج داشته‌باشه وگرنه چه معنی میده جوان سالم زن یه مرد با این شرایط شدن

خودم خیلی بدم میاد با مرد طلاق داده و بچه دار ازدواج کنم ولی میترسم سنم بالاتر بده و خواستگار بهتری ...

بیتا جان من همسن شمام 

به نظر من بله نده مگر اینکه بچه ها کلا شهر شما نباشن 

خب حالا منظورشون اینم باشهتو جامعه و سایت هستن افرادی که با ادمای طلاق گرفته و بچه دار ازدواج کردنچه ...

عیب که داره

وقتی با کسی که تجربه زندگی مشترکو داره و تو مجرد بودی

و اون به جز تو فکرش درگیر بچه هاشم هست زندگی کنی

ولی ادم بنا به شرایطش مجبوره گاهی با بعصی چیزا کنار بیاد

و امیدوارم برای استارتر خیلی زود یه مورد عالی بیاد که مجبور نشه وارد همچین زندگی پرچالشی بشه

خدایا شکررررررررررررررررررررررررررررت🫶🏻🤍♥️🤍♥️🤍♥️🤍🫶🏻

عزیزم منم شرایطم مثل شماست

برات از ته ته قلبم بهترینا رو میخوام

خدایا شکررررررررررررررررررررررررررررت🫶🏻🤍♥️🤍♥️🤍♥️🤍🫶🏻
عیب که دارهوقتی با کسی که تجربه زندگی مشترکو داره و تو مجرد بودیو اون به جز تو فکرش درگیر بچه هاشم ه ...

امیدوارم🙏

چه بگویم..نگفته هم پیداست..غم این دل؛ مگر یکی وُ دوتاست