2777
2789
عنوان

مادرشوهرم خونمونه و با شوهرم دوتایی فقط منو حرص میدن

| مشاهده متن کامل بحث + 466 بازدید | 44 پست

ولش کن منم خیلی بهشون احترام گذاشتم ازم سواستفاده مبکردن محبت واحترام زیادی هم خوب نیست به من خیلی این حرفا رو میزدن ولی من گوش نمیدادم فکر میکردم حسودی میکنن الان میفهمم چقدر درست میگفتن اگر عقل الان رو داشتم از اول جور دیگه ای باهاشون رفتار میکردم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

الان یه چیزی هم بگم میگه چون مادرم اومده خونمون تو ناراحتی!

اره دیگه دنبال سوژه میگردن بندازن گردن زن اخرشم یه ناراحتی میزارن با کلی حرف وحدیث حتی اگه صد خودتو بزاری یه چیزی پیدا میشه بی خیال شو با ارامش ولبخند کاراتو بکن

الان یه چیزی هم بگم میگه چون مادرم اومده خونمون تو ناراحتی!

چیزی نگو ولش کن ، هر وقت گفت پاشو کارانو بکن بگو مامان حان وقت برای کار بسیاره الان میخوام کنار شما باشم یا مثلا فعلا خسته ام دو تا ظرف شستن که این حرفا رو نداره  , یا شوعرت گفت شوره و فلان بگو نه عزیزم مامان انگار غذاشون کلا کمه وگرنه فک‌نمیکنم غذا ایرادی داشته باشه 

درکت میکنم واقعا شرایط سختیه.ولی واضح و شفاف بگو من خسته ام نیاز به استراحت دارم لطفا دست نزنید بعد ...

نمیدونم چرا این کارو میکنه

بابا خودم انجام میدم دیگه دو دقیقه مهلت بده

تقصیر مادرشوهرت نیست

ببخشیدا ولی شوهرت میخواد جلوی مادرش خودی نشون بده که ببین زنم از من حساب میبره 

اصلا به روی خودت نیار هرچی گفت یه لبخند ملیح بزن اصلا هم عصبانی نشو 

بزار پای بچگیش 

همیشه برنده باش ،آدم بازنده طرفدار نداره
چیکار کنم از دستش کلافه شدمپیش مادرشوهرم جوابشو بدم میترسم مادرشوهرم فکر کنه به خاطر اومدن اون ناراح ...

خب بگو من بخاطر شماها اینا رو درست کردم یعنی چه این رفتارو وبعد برو تو اتاق باهاشون هم کلام نشو

نمیدونم والاچند وقته شوهرم اصرار میکرد بیا اینم میگفت شما شاغلین آخر هفته میامسه شنبه اومد چون تعطیل ...

مهمونی که شب بمونه رو اعصابه واقعا حتی اگه مادر خود آدم باشه .چند روز دیگه واقعا قابل تحمل  نیست

من مهمون داشتم یه هفته هی ناهار بذار شام بذار یه شب غذای ظهر زیاد بود آوردم واسه شام بعد عذرخواهی کردم نمیدونی پشت چشم نازک کرد گفت عیب نداره

میشه برای شفای یه پسر کوچولوی مریض صلوات بفرستین  
مشکل از مادرشوهرت نیستهمه مادرشوهرای پیر همینناشتها کمولی شوهرت روی مخه

آره با غذا نخوردن مادرشوهره کاری ندارم حالا یا میلش نمیکشه یا هرچی

ولی شوهرم باهاش مثل یه دختر ۲ ساله رفتار میکنه کلی نازشو میکشه که بخوره آخر هم که نمیخوره شوهرم میاد رو غذا ایراد میذاره

شوهر خاله منم اینطوریه

خالم میگه هر موقع مادرشوهرش میره خونه اشون شوهرش از غذا ایراد میگیره در حالی که روزی دیگه هیچ ایرادی نمی گيره 

نمیدونم مردای ایرانی چرا مادرشون رو می‌بینن اینطوری می‌کنن

همیشه برنده باش ،آدم بازنده طرفدار نداره
نه فکر کنم یکی دو روز دیگه برهسه شنبه اومدهولی انقدر تحمل کردم هر لحظه ممکنه منفجر بشم🤯

اونوقت عروس هایی هم پیدا میشن سرکار که نمیرن هیچ همیشه هم خونه مادر شوهر تلپن هیج وقت هم راهش نمیدن هیچی این دنیا درست نیست