2777
2789
عنوان

میشه بیاین بدون تفاوت رد نشید

67 بازدید | 20 پست

از اونی ک خوردتون کرد با حرفاش 

تحقیرتون کرد 

نمک رو زخماتون پاشید چ خبر؟

تقاص داد؟

من خیلی دارم اذیت میشم

ی حرفایی بم زد ک زخمشون خیلی عمیق بود و داره همش پیشرفت میکنه

تقاصم ببینه ی درصد فک نمیکنه بخاطر کاراش با توء

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره خیلی خوب داشت زندگی شون پیش رفت ولی چند سال پیش خدا بدجور گذاشت تو کاسه شون 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

اسی یکی از تاپیکات خوندم میدونم چقدر حالتو خراب کرده امیدوارم خدا صداتو بشنوه و تاوانشو بده.

منم ادمی که مثلا عاشق هم بودیم و قصدمون ازدواج بود و به‌خاطر مخالفت خانواده از هم جدا شدیم ۱۵روز بعدش استوری غمگین گذاشت با اسم عشق سابقش هرکارمیکنم نمیتونم کناربیام با این موضوع که یعنی اصلا من مهم نبودم

اسی یکی از تاپیکات خوندم میدونم چقدر حالتو خراب کرده امیدوارم خدا صداتو بشنوه و تاوانشو بده.منم ادمی ...

اره منم الان رل زده با اقوامشون و دوست صمیمی خواهرش 

منو هم انبلاک کرده و من ذهنم درگیرش شده اونقد ک الان ساعتی ی بار پیجشو چک میکنم.

اسی یکی از تاپیکات خوندم میدونم چقدر حالتو خراب کرده امیدوارم خدا صداتو بشنوه و تاوانشو بده.منم ادمی ...

همش میگم چرا امروز پیج کاریش فعال نیست 

نکنه میخواد کافه بزنه (کاری بود ک با هم میخواستیم انجامش بدیم)

میگم نکنه با دختره بیرونه. 

دیک بریدم دارم جون میکنم

اره منم الان رل زده با اقوامشون و دوست صمیمی خواهرش منو هم انبلاک کرده و من ذهنم درگیرش شده اونقد ک ...

منم‌ بعد اون استوری بلاکش کردم بعدش اونم‌منو بلاک کرد ولی  اونقدر احمقم که ازبلاک درش آوردم و همچنان منتطرم ازبلاک درم بیاره 

منم دائم‌پیجش چک میکنم ولی فکرمیکنم با اینکار داریم بیشتر به روح و روان خودمون ظلم میکنیم

منم‌ بعد اون استوری بلاکش کردم بعدش اونم‌منو بلاک کرد ولی اونقدر احمقم که ازبلاک درش آوردم و همچنان ...

من بلاکش کردم از تلگرام و واتساپ 

اونم منو از همه جا بلاک کرده بود 

بعد از یک ماه فقط از اینستا انبلاکم کرد

پیجشم قفله 

نمیدودم چ مرگمه نمیدونممممممم ساعتی ی بار پیجشو چک میکنم 

پیج کاریش صدهزارتا فالوور داره 

همش میگم چرا مث همیشه فعال نیست 

چرا استوری نمیزاره پیج کاریش 

اون همیشه شنبه ها استوری میذاشت

نکنه با دختره بیرونه 

نکنه داره کافه میزنه وای دیوونه شدم جونم داره بالا میاد 

همش میگم چرا امروز پیج کاریش فعال نیست نکنه میخواد کافه بزنه (کاری بود ک با هم میخواستیم انجامش بدیم ...

اسی یه سوال بپرسم از دید شخص سوم نظرت چیه

ماهمو دوست داشتیم ولی خانواده من‌مخالف بودن تصمیم گرفتیم کات کنیم بعد ۲۰روز تقریبا گفت بیا باهم دوست باسیم شرایط ازدواج ندارم

بنطرت طاقت دوری نداشته یا میخواس منو تو آب نمک نگه داره

اسی یه سوال بپرسم از دید شخص سوم نظرت چیهماهمو دوست داشتیم ولی خانواده من‌مخالف بودن تصمیم گرفتیم کا ...

آب نمک 

تو بنظرت چیه؟

ببین یارو با من کات کرد از همه جا هم منو بلاک کرده

بعد هر چی گفتم بیا برگردیم گفت نمیام

بعد شب تولدش ی بار انبلاکم کرد نصف شب بعد بلاکم کرد

بعد یک ماه اینستامو۱۴روز پیش کلن انبلاک کرده ولی هیچ کار دیگه ای نکرده

رل هم زده احتمال۹۹ درصد

اون نمیدونه ک من میدونم رل زده پیجشم قفله 

بنظرت چرا؟؟

میفهمم منم خیلی سختمه چندوقته تموم کردین

ببین مال من رفته با دختری ک از اقوامشونه ک با هم رفت و آمد داشتن 

دوست صمیمی خواهرشه ولی خب اخه چرا قبل از من نرفت با اون؟

و اینک بنظرت پسری ک تازه ۲۳سالش شده ازدواج میکنه؟

[QUOTE=366052968]آب نمک  تو بنظرت چیه؟ ببین یارو با من کات کرد از همه جا هم منو بلاک کرده بعد هر چی گفتم بیا ...[/QUOTاینکه شب تولدش از بلاک در آورده شاید انتظار داشته تو بهش تبریک بگی و اونم درجواب حرفایی بزنه که بیشتر دل تورو بسوزونه

ببین مال من رفته با دختری ک از اقوامشونه ک با هم رفت و آمد داشتن دوست صمیمی خواهرشه ولی خب اخه چرا ق ...

از بعد قضیه خودم رفتار هیچ پسری رو نمیتونم پیش بینی کنم

طرف چقدر گریه میکردو من باورمیکردم الان فهمیدم اشک تمساح بوده